Με ΕΝΩΣΙΣ θα ξανασπάσουμε τα... σίδερα!

Με ΕΝΩΣΙΣ θα ξανασπάσουμε τα... σίδερα!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για τον πολυμέτωπο πόλεμο που δέχεται η ΑΕΚ...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσπαθούν να μας σπάσουν τα νεύρα. Το κόλπο (τους) είναι παλιό και γνωστό. Σε κάποιο βαθμό το καταφέρνουν. Στην επικοινωνία είναι μπροστά, έχουν μέχρι και δικά τους κανάλια. Στην προπαγάνδα, δεν παλεύονται. Πολλές φορές, δικαιολογημένα ο κόσμος της ΑΕΚ νιώθει σαν εκείνοι να πολεμάνε με τανκς κι εμείς με… σφεντόνες.

Στο ποδόσφαιρο σε μια αγωνιστική που η ΑΕΚ έκανε περίπατο και κέρδισε εύκολα τον Ατρόμητο κι εκείνοι κέρδισαν με την ψυχή στο στόμα τον ΠΑΣ από το… ζεϊμπέκικο του Σάλιακα, έχουν κάνει πάλι το άσπρο… μαύρο, «ανακάλυψαν» με τον Σπάθα δύο πέναλτι εις βάρος της ΑΕΚ, καταφέρνοντας να εδραιώσουν την αντίληψη ότι το ένα ήταν… σίγουρο, σε μαρκάρισμα που έγινε εκτός περιοχής!

Και παράλληλα, το παίζουν ξανά αδικημένοι για πεντακάθαρο εις βάρος τους πέναλτι. Η γνωστή τακτική του «πες, πες, κάτι θα μείνει». Σε ένα πρωτάθλημα, που τη μοναδική αλλοίωση αποτελέσματος, την είχε η ΑΕΚ εις βάρος της στο Ηράκλειο, την εμφανίζουν από πάνω και ευνοημένη γιατί… έτσι!


Πόλεμος και στο μπάσκετ

Στο μπάσκετ, ο πόλεμος είναι ασταμάτητος. Η ομάδα έχει τα προβλήματά της από πέρυσι, τα ξέρει και προσπαθεί να τα παλεύει και να τα λύνει, αλλά την… κοπανάνε με ένα κάρο ψέματα. Κι ας έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα, κι ας έχουν διαψευστεί οι… Κασσάνδρες, τόσες φορές.

Της έδωσε η Πολιτεία ένα γήπεδο με χίλια μύρια προβλήματα, δίνει μάχη και ματώνει οικονομικά η ΑΕΚ για να το μετατρέψει στο σπίτι της (και θα την κερδίσει αυτή τη μάχη) κι έχει να… ακούει κι από πάνω τις ειρωνείες, που δίνει λύσεις στα προβλήματα που έπρεπε να έχει δώσει λύσεις αυτός που είχε και την ευθύνη που το είχε αφήσει να ρημάξει.

Στο χάντμπολ η ΑΕΚ μεγαλουργεί

Στο χάντμπολ, είχαμε να… διαβάσουμε ξαφνικά από το πουθενά, την επόμενη μέρα του αρνητικού για την ΑΕΚ αποτελέσματος της ισοπαλίας με τον ΟΣΦΠ/Ομιλο Ξυνή στου Ρέντη, «ερυθρόλευκες» διαρροές παραπόνων για τη διαιτησία. Εννοείται χωρίς κανένα επιχείρημα και γιατί… έτσι!


Και τρεις μέρες μετά, να μεγαλουργεί η ΑΕΚ στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο και να μην υπάρχει ένα κανάλι στη χώρα, την οποία εκπροσωπεί επάξια, να αναδείξει την προσπάθειά της και να επιδείξει τον ελάχιστο σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο της.

Είναι λογικό, απολύτως λογικό, να εξοργίζεται και να αγανακτεί ο κόσμος της ομάδας, διαβάζοντας και ακούγοντας όλη μέρα και κάθε μέρα, να γίνεται το άσπρο… μαύρο. Οσοι κινούμαστε άλλωστε στο περιβάλλον της πιο όμορφης ομάδας του κόσμου, το βιώνουμε μόνιμα.

Οπως το έλεγε και ο Νίκος Καζαντζάκης, νιώθουμε πολλές φορές σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν, μα κάποια στιγμή θα σπάσουν και τα σίδερα. Το έχουμε ξανακάνει και θα το ξανακάνουμε. Τη μαγική λέξη, την ξέρουμε. Ενωσις…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X