Πληρώνουν τα γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ

Πληρώνουν τα γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ

Δύο δυάδες και μία τετράδα σε αξιόλογες αποδόσεις από την συντακτική ομάδα του Betmarket.gr για το σημερινό πρόγραμμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου είχαμε επιστροφές για την στήλη μετά το 2/3 στο trixie της Τρίτης.

Μοναδική… αστοχία η Ντόρτμουντ, η οποία αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων, χάνοντας δίκαια από τον Αγιαξ. Προχωράμε στις σημερινές αναμετρήσεις σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα σε Γιουρόπα και Κόνφερανς Λιγκ.

Στο μεταξύ, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ

Πιθανό over σε καλές τιμές το Λούντογκορετς – Μπράγκα. Η Βουλγαρική ομάδα δεν έχει περιθώρια, καθώς με μόλις έναν πόντο σε δύο αγωνιστικές και το παιχνίδι στην Πορτογαλία να ακολουθεί την αναγκάζει να επιτεθεί.

Εσχάτως φαίνεται να σκοράρει με ευκολία, ενώ ταυτόχρονα δυσκολεύεται να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Η Μπράγκα έχει… επιθετικό dna (5 over στα 6 πιο πρόσφατα), μεσοεπιθετική ποιότητα και απόψε θεωρούμε πως θα βρει χώρους για να δράση στην κόντρα επίθεση.

Ανω του διπλασιασμού το combo: over+g/g στο Φενέρμπαχτσε-Αντβέρπ. Αμφότερες δεν ξεκίνησαν ιδανικά στην διοργάνωση και είναι αναγκασμένες να ρισκάρουν. Η Φενέρμπαχτσε δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά έρχεται από 5 σερί over (τα 4 ήταν και g/g).

Η Αντβέρπ αδικείται από την μηδενική συγκομιδή και μεσοεπιθετικά διαθέτει καλές λύσεις. Από 6 g/g+over στα 8 τελευταία εκτός έδρας και με έναν τεχνικό λάτρη της επίθεσης στον πάγκο της η Βέλγικη ομάδα είναι ικανή για την μαγκιά.

Ιδια σκέψη και για το Λάτσιο – Μαρσέιγ. Δεν χρειάζεται αρκετή ανάλυση, από την μία πλευρά Ιμόμπιλε και Φελίπε Αντερσον να είναι σε φόρμα και από την άλλη η Μαρσέιγ του Σαμπαόλι επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις με την Λοριάν και έδειξε να βρίσκει ρυθμό επιθετικά με παίκτες όπως ο Μίλικ, ο Ουντερ και ο Ντιένγκ.

Προγνωστικά Κόνφερανς Λιγκ

Στάση για παιχνίδι με τα γκολ μπορεί εύκολα να γίνει στο Φέγενορντ – Ουνιόν Βερολίνου. Εδώ, όπου οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Από 5 διαδοχικά g/g+over η Ολλανδική ομάδα, που το περασμένο Σαββατοκύριακο κατάφερε να δεχτεί δύο τέρματα από την Βάαλβαϊκ.

Η Ουνιόν Βερολίνου ανοίγει περισσότερο τα εκτός έδρας παιχνίδια της (4 σερί g/g+over), σε μία αναμέτρηση που διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να μας προσφέρει γκολ και θέαμα. Από… κοντά και το «διπλό» που φτάνει τις 4 μονάδες.

Betmarket Επιλογές:

Δυάδα 1 Bet365:

21/10 – 19:45 – Λουντογκόρετς – Μπράγκα: over (1.925)

21/10 – 19:45 – Φενέρμπαχτσε – Αντβέρπ: g/g+over (2.05)

Στη δυάδα απόδοσης 3.94 ποντάρισμα 25 μονάδων

Δυάδα 2 Bet365:

21/10 – 19:45 – Λάτσιο – Μαρσέιγ: g/g+over (2.10)

21/10 – 19:45 – Φέγενορντ – Ουνιόν Βερολίνου: g/g+over (1.90)

Στη δυάδα απόδοσης 3.99 ποντάρισμα 25 μονάδων

Και 10 μονάδες στην τετράδα απόδοσης 15.82 στην Bet365.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X