Μητσοτάκης: «Πρέπει να είμαστε αντίπαλοι, όχι εχθροί κ. Τσίπρα» (VIDEO)

Μητσοτάκης: «Πρέπει να είμαστε αντίπαλοι, όχι εχθροί κ. Τσίπρα» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπερασπίστηκε τη διαχείριση της πανδημίας από την πλευρά της κυβέρνησης, σημειώνοντας πως συνολικά είναι επιτυχημένη.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατηγόρησε την κυβέρνηση πως δεν έχει πετύχει την απαραίτηση εμβολιαστική κάλυψη και πλέον ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται καθημερινά και μάλιστα με μεγάλους αριθμούς. Ο κ. Μητσοτάκης απάντησε πως τα στοιχεία αυτά είναι επιλεκτικά και αφορούν  μόνο τον τελευταίο μήνα, ενώ συνολικά η Ελλάδα τα έχει πάει καλύτερα από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Απαντώντας στην κατηγορία πως «η κυβέρνηση έχει σφυρίξει την λήξη της πανδημίας» λέγοντας «πού το είδατε αυτό;». Εξακολουθούμε να δίνουμε καθημερινά την μάχη να πείσουμε τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν. «Κάνω τρεις συσκέψεις την εβδομάδα μελετώντας τα στοιχεία της πανδημίας», είπε, λέγοντας πως το φαινόμενο δεν έχει ξεπεραστεί όπως και σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα ο πρωθυπουργός είπε πως θα παραθέσει «τα πραγματικά δεδομένα και όχι την παραπληροφόρηση που διατρέχει τον λόγο σας».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X