Λαπόρτα: «Η Μπαρτσελόνα θα γίνει και πάλι αγαπητή, σεβαστή και θαυμαστή σε όλο τον κόσμο»

Λαπόρτα: «Ο Μπαρτομέου, τώρα καταλαβαίνει την καταστροφή που προκάλεσε»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα πριν τη χθεσινή αναμέτρηση των «Μπλαουγκράνα» με τη Βαλένθια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση των μελών της Μπαρτσελόνα, με τον Τζουάν Λαπόρτα να εξηγεί πως η οικονομική κατάσταση της ομάδας δεν επέτρεπε κάτι άλλο πέραν της αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι, στον οποίο, «η Μπαρτσελόνα χρωστάει τα πάντα».

«Χρωστάμε τα πάντα στον Μέσι, απολαύσαμε ότι μας πρόσφερε. Πιθανότατα είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία. Η ιστορία του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα είναι εξωπραγματική, αλλά οι συνθήκες με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι το σύλλογος είναι πάνω από όλα.

Θα θυμόμαστε για πάντα τον Μέσι, οι πόρτες του κλαμπ θα είναι πάντα ανοικτές για εκείνον και στεναχωριέμαι που δεν κατάφεραν να τον κρατήσω στην ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Λαπόρτα.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα συνέχισε μιλώντας για την οικονομική κατάσταση της ομάδας και το μέλλον της, όπου σύμφωνα με τον ίδιο θα είναι λαμρό:

«Θέλουμε να αυξήσουμε τα έσοδα της Μπαρτσελόνα και να μειώσουμε τις οφειλές μας. Εξαιτίας όμως των άσχημων οικονομικών μας, θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για τη μείωση των μισθών όσον αφορά στα συμβόλαια που έχουν υπογραφτεί από την προηγούμενη διοίκηση.

Η ιστορία μας λέει πως σε στιγμές μάξιμουμ δυσκολίας, έχουν προκύψει οι καλύτεροι παίκτες στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Αυτά είναι τα χειρότερα νούμερα στην ιστορία της Μπαρτσελόνα.

Αλλά έχουμε ένα πλάνο που θα σώσει την Μπαρτσελόνα. Είναι ένα στρατηγικό πλάνο σχεδιασμένο από ειδικούς και με αίσθηση της σημασίας της Μπαρτσελόνα.

Η Μπάρτσα θα γίνει και πάλι αγαπητή, σεβαστή και θαυμαστή σε όλο τον κόσμο».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X