Εξελίξεις: Η Γουάντα Νάρα έφυγε από το Παρίσι και ο Ικάρντι έχασε προπόνηση

Εξελίξεις: Η Γουάντα Νάρα έφυγε από το Παρίσι και ο Ικάρντι έχασε προπόνηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στη σχέση του Μάουορο Ικάρντι με την Γουάντα Νάρα, καθώς ο Αργεντινός σταρ έχασε την προπόνηση της ομάδας του και η ξανθιά σεξοβόμβα έφυγε από το Παρίσι.

«Άλλη μια οικογένεια καταστράφηκε από μία σκύλα» ανέφερε σε story στο Instagram σε μαύρο φόντο, με την Νάρα μάλιστα να κάνει unfollow τον σύζυγό της και να διαγράφει από το προφίλ της όλες τις κοινές τους φωτογραφίες. Νάρα και Ικάρντι βρίσκονται κοντά στο διαζύγιο, με τον φορ της Παρί Σεν Ζερμέν να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Οπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, η Γουάντα Νάρα αποχώρησε από το Παρίσι μαζί με τα παιδιά της, ενώ ο Ικάρντι δεν παρουσιάστηκε το πρωί στην προπόνηση της ομάδας, χωρίς να διευκρινίζουν αν ήταν αδικαιολόγητος. Είναι πιθανό πάντως ο Αργεντινός επιθετικός να μη βρίσκεται ούτε στην αποστολή για το ματς με τη Λειψία.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X