Ο Ολυμπιακός προκαλεί μόνο γέλιο, η ΑΕΚ έχει να ασχοληθεί με την Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός προκαλεί μόνο γέλιο, η ΑΕΚ έχει να ασχοληθεί με την Ευρώπη
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης γράφει για την κωμωδία των διαμαρτυριών του Ολυμπιακού για τη διαιτησία και τους αφήνει να πανηγυρίζουν που πήραν ισοπαλία από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ότι ο Ολυμπιακός δεν αντέχει σε κανένα άθλημα, όχι απλά το 50-50 αλλά ούτε το 60-40 υπέρ του, είναι κάτι που το γνωρίζει όλη η Ελλάδα, εδώ και χρόνια.

Το να αφήνει αστείες διαρροές για τη διαιτησία σε ένα ματς χάντμπολ που το πρώτο πράγμα που έκαναν οι διαιτητές είναι να τιμωρήσουν με ποινές τον Πλάθα σε φάσεις που δεν έκανε τίποτα, είναι πραγματικά αστείο. Φυσικά, όπως πάντα, δεν μπορούν να επιχειρηματολογήσουν και για αυτό δεν λένε τίποτα συγκεκριμένο.

Πετάνε ένα… «φταίει η διαιτησία» στη λογική του «πες, πες, κάτι θα μείνει». Δεν πείθουν όμως με τέτοιες γελοιότητες ούτε τους πιο φανατικούς οπαδούς τους. Ας κάνουν το σταυρό τους που επειδή η ΑΕΚ έκανε τόσα δικά της λάθη, κατάφεραν και πήραν μια εντός έδρας ισοπαλία από τους τρεμπλούχους, κι ας αφήσουν τις γραφικότητες.

Η ΑΕΚ έχει και Ευρώπη, δεν μπορεί να ασχολείται μαζί τους. Το ότι συνεχίζουν να πανηγυρίζουν το κατόρθωμα μιας εντός έδρας ισοπαλίας κόντρα στην πιο κακή ΑΕΚ της τελευταίας διετίας, την ώρα που στην Ένωση ήταν όλοι απαρηγόρητοι την Κυριακή για την γκέλα, καταδεικνύει άλλωστε και τη διαφορά επιπέδου.

Ο Ενωσίτης

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X