Χώρισαν Ικάρντι και Γουάντα Νάρα! (ΦΩΤΟ)

Χώρισαν Ικάρντι και Γουάντα Νάρα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στον κόσμο του ποδοσφαίρου, φαίνεται ότι δεν είναι πια μαζί. Με ένα οργισμένο της μήνυμα στο Instagram, η Γουάντα Νάρα καταφέρθηκε ανώνυμα σε κάποιο τρίτο πρόσωπο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ακόμα μία οικογένεια που χωρίζεις σαν τσ….α».

Μάλιστα μετά από λίγο έκανε unfollow από όλους τους λογαριασμούς της τον Μάουρο Ικάρντι, ενώ σε διαδικτυακή συνομιλία αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει από τον Αργεντινό άσο, τον οποίο εκπροσωπεί και ως μάνατζερ.

Η πέτρα του σκανδάλου -σύμφωνα με τους Αργεντινούς- είναι η China Suarez, ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια, η οποία φέρεται να είναι το τρίτο πρόσωπο που ξελόγιασε τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος με την σειρά του στο παρελθόν είχε μπει στον γάμο της Γουάντα Νάρα με τον άλλοτε συμπαίκτη του, Μάξι Λόπες που τελείωσε με άδοξο τρόπο!

Χώρισαν Ικάρντι και Γουάντα Νάρα! (ΦΩΤΟ) Χώρισαν Ικάρντι και Γουάντα Νάρα! (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X