Ο Γιαννίκης ξεκίνησε με 4-2-3-1 στην ΑΕΚ!

Ο Γιαννίκης ξεκίνησε με 4-2-3-1 στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Τι δοκίμασε ο Αργύρης Γιαννίκης για το ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο την Κυριακή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πορεύεται πλέον με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο και έχει μπροστά της το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την ομάδα του Γιώργου Παράσχου την Κυριακή στις 20:30 στο Ολυμπιακό Στάδιο και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αργύρης Γιαννίκης είδε τον Νταμιάν Σιμάνσκι να ξεπερνάει το πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο τον έθεσε νοκ άουτ για τους αγώνες της Πολωνίας, και να τίθεται στην διάθεσή του για το κυριακάτικο ματς.

Οσον αφορά τα σχέδια του Αργύρη Γιαννίκη, ο νέος τεχνικός της Ένωσης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1.

Πάντως, στο κομμάτι της προπόνησης ο Γιαννίκης δούλεψε την Τετάρτη πολύ στο 4-2-3-1. Αρχικά σε meeting με τους παίκτες του εντός του προπονητικού τους έκανε… εισαγωγή σε όλα όσα θέλει από το συγκεκριμένο σύστημα και τι απαιτεί ως κινήσεις στον αγωνιστικό χώρο. Και όλα αυτά λίγη ώρα μετά τα έκανε… πράξη στον αγωνιστικό χώρο των Σπατών με δοκιμές και πολύ τακτική σε έντονους ρυθμούς και υψηλές ταχύτητες.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV για την πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X