ΑΕΚ: Νίκες και καλές εμφανίσεις για τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ!

ΑΕΚ: Νίκες και καλές εμφανίσεις για τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ!
Photo Credits: INTIME

Δύο νίκες και μια ήττα στο τάι μπρέικ ο απολογισμός των ακαδημιών βόλεϊ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις πολύ καλές εμφανίσεις τους συνέχισαν τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ της ΑΕΚ. Η «Ένωση»  γνώρισε δύο νίκες και μια ήττα στο τάι μπρέικ με τους προπονητές του «Δικεφάλου» να κρατάνε πολλά θετικά στοιχεία.

Συγκεκριμένα η Κ20 της ΑΕΚ επέτυχε μια εύκολη νίκη με 3-0 σετ επί του Αίολου Φυλής. Ο προπονητής, Γιώργος Γιουβανάκογλου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα με την ΑΕΚ να παρουσιάζεται εξαιρετικά σοβαρή παρά την εύκολη αποστολή της.

Σημαντική νίκη και από τις Κορασίδες 2 που επικράτησαν στο τάι μπρέικ των Αμαζόνων με 3-2 σετ. Τα κορίτσια του Κωνσταντίνου Αναγνωστόπουλου έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα και παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με 2-0 και ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο τάι μπρέικ με καθαρό μυαλό στις κρίσιμες φάσεις πήραν τη νίκη με 3-2. Τα κορίτσια έδωσαν μάλιστα και δύο φιλικά με Κηφισιά και Μίλωνα πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Στις λεπτομέρειες στο τάι μπρέικ «λύγισαν» οι Κορασίδες 1 που έχασαν μ 3-2 σετ από τον Πανελλήνιο. Τα κορίτσια τα έδωσαν όλα και θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη αλλά ακόμα και έτσι έδειξαν πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους. Παιχνίδι με παιχνίδι οι ομάδες της ΑΕΚ παρουσιάζονται καλύτερες με τα αποτελέσματα της εξαιρετικής δουλειάς που κάνει το νέο προπονητικό επιτελείο της ομάδας να φαίνεται ήδη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Κ20 ΚΟΡΙΤΣΙΏΝ

02η αγωνιστική

Β Όμιλος

ΑΣ Αίολος Φυλής – ΑΕΚ  0-3

(14-25,8-25,15-25)

ΑΕΚ: (Γιώργος Γιουβανάκογλου): Μιται, Γκέρμαν, Πετρουλάκη, Βαρδαλά, Νέγκογλου, Πατράζου, Παπαδοπούλου, Κουβαρά, Τζαχίλη, Φραγκιαδάκη, Γκάνα, Γκόκα.

K18

Δ Όμιλος

ΑΕΚ – Πανελλήνιος ΓΣ     2-3

(25-11,26-24,19-25,21-25,13-15)

ΑΕΚ: (Γιώργος Γιουβανάκογλου): Μιται, Κυριλλίδη, Καρακάση, Δενέλαβα, Νεκγόγλου, Γελαδάκη, Κουβάρα, Κιούπη, Παπαδήμα, Γκέρμαν, Ρηγοπούλου, Ταλαμπέκου

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2

02η αγωνιστική

Α Όμιλος

ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες – ΑΕΚ             2-3

(25-27,23-25,25-20,25-20,13-15)

ΑΕΚ:(Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος ) Κάσση , Αλμπάνη, Σουμελίδη, Γρηγορίου , Δημάκου, Μπούρδου , Τσιαπράιλη Να., Τσιαπραιλη Μ, Γιαννιδάκη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X