Τα παράπονα των Ισπανών για το γκολ του Εμπαπέ, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος

Τα παράπονα των Ισπανών για το γκολ του Εμπαπέ, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος
Photo Credits: INTIME

Ογιαρθάμπαλ, Μπουσκέτς και Λουίς Ενρίκε διαμαρτυρήθηκαν με τις δηλώσεις τους για το γκολ του Εμπαπέ που έκρινε το παιχνίδι ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τελικός του Nations League κρίθηκε με το γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ στο 80ο λεπτό, μια φάση που σήκωσε αρκετή συζήτηση για το εάν ο Γάλλος επιθετικός ήταν εκτεθειμένος.

Το VAR θεώρησε πως δεν υπάρχει οφσάιντ, η Γαλλία νίκησε 2-1 την Ισπανία και ο Λουίς Ενρίκε κλήθηκε, μετά το ματς, να πάρει θέση για την επίμαχη φάση.

«Από τον πάγκο μού φάνηκε οφσάιντ, αλλά μετά από 13 χρόνια θα επιμείνω να μην μιλάω για ό,τι δεν μπορώ να ελέγξω».

Για την εικόνα της ομάδας του, ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε: «Δεν πήραμε το τρόπαιο, όμως αναμετρηθήκαμε στα ίσα με τους παγκόσμιους πρωταθλητές. Μάς κόστισε το ξεκίνημα, άλλα ήμασταν επιθετικοί και πήγαμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Προηγηθήκαμε, αλλά μας ισοφάρισαν αμέσως. Δεν τα παρατήσαμε έως το φινάλε».

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Μπουσκέτς, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το γκολ του Μπαπέ και ήταν σίγουρος πως ο Γάλλος άσος ξεκίνησε από θέση οφσάιντ: «Το δεύτερο γκολ της Γαλλίας μοιάζει σαν οφσάιντ για μένα. Κρατήσαμε την αμυντική μας γραμμή αρκετά καλά και μείναμε ψηλά όταν έπρεπε».

Τέλος και ο Ογιαρθάμπαλ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός πως μέτρησε αυτό το τέρμα, με τον ίδιο να αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «Όλοι εμείς που παίζουμε ποδόσφαιρο, ξέρουμε πως είναι οφσάιντ. Όποιος έφτιαξε αυτός τον κανονισμό δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο και δεν ξέρει το άθλημα. Ο Έρικ δεν θέλει να παίξει τη μπάλα, θέλει να καθαρίσει τη φάση. Ο διαιτητής είπε ότι ήθελε να παίξει τη μπάλα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X