Τάσος Τσατάλης: «Έχει μεγάλο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον του Γιαννίκη» (VIDEO)

Εικόνες από τις υπογραφές του Γιαννίκη στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο της ημέρας για την ΑΕΚ από τον Τάσο Τσατάλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ είναι πλέον ο Αργύρης Γιαννίκης.

Ο Τάσος Τσατάλης στο σημερινό του σχόλιο για την επικαιρότητα της Ένωσης αναφέρει ότι η αλλαγή προπονητή στις τάξεις της Ενωσης, ήταν επιβεβλημένη, από τη στιγμή που είχε ήδη αρχίσει να υπάρχει κρίση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οσον αφορά τον Αργύρη Γιαννίκη, δύσκολα θα βρεθεί άνθρωπος από τον δημοσιογραφικό χώρο της ΑΕΚ, που να έχει αρνητική άποψη για τον Ελληνα τεχνικό.

Ο Γιαννίκης είναι ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει και ανατραφεί στη Γερμανία, οπότε θα ήταν πιο σωστό να το αντιμετωπίζουμε περισσότερο ως Γερμανό παρά ως Ελληνα.

Το μόνο που μένει να φανεί είναι το κατά πόσο θα τον στηρίξει τόσο ο Μελισσανίδης, όσο και η ΑΕΚ.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σχόλιο του αρθρογράφου του enwsi.gr, Τάσου Τσατάλη για την επικαιρότητα της ΑΕΚ:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X