Σιώπης: «Μπορούμε να κερδίσουμε τη Σουηδία» (VIDEO)

Σιώπης: «Μπορούμε να κερδίσουμε τη Σουηδία» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Μανώλης Σιώπης μετά τη νίκη της Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το ερχόμενο ματς κόντρα στη Σουηδία μίλησε ο Μανώλης Σιώπης, μετά τη νίκη κόντρα στη Γεωργία, λέγοντας πως η εθνική πρέπει να έχει συγκέντρωση και πάθος, ενώ επίσης αφιέρωσε τη νίκη σε όλα τα παιδιά που είναι τραυματίες και δεν βρίσκονται στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του Open:

«Είναι μία μεγάλη νίκη για αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε. Δουλέψαμε πολύ, όλη την εβδομάδα όλα τα παιδιά και αυτό πιστεύω βγήκε και στο γήπεδο. Και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο είχαμε 20-25 λεπτά, όπου είχαμε φάσεις, ρυθμό, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Τελικά, ήρθε στο τέλος το γκολ, ήρθε και το 2ο, πήραμε τους 3 βαθμούς και κοιτάμε το επόμενο ματς.

Για να πάρουμε τη νίκη στη Σουηδία πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, πάθος, όλοι μαζί στο πλάνο του προπονητή και πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε αν είμαστε όπως θέλουμε να είμαστε.

Θέλω να πω και κάτι άλλο. Προσωπικά θέλω να αφιερώσω τη νίκη σε όλα τα παιδιά που είναι άτυχα με τους τραυματισμούς, τον Γαλανόπουλο, τον Ζέκα, τον Κουρμπέλη, τον Φορτούνη, που δεν είναι εδώ να χαρούνε αυτή τη νίκη μαζί μας.

Τα χαρακτηριστικά μας με τον Ζέκα είναι πάνω-κάτω τα ίδια. Το δύσκολο είναι πως είχα κάρτα από το 6ο λεπτό και έπρεπε να καλύψω όλα αυτά τα κενά και να μην πάρω 2η κάρτα. Αφού τα καταφέραμε αυτό είναι το σημαντικό».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X