Σήμερα η ιστορική πρεμιέρα της ΑΕΚ στο δικό της σπίτι!

Σήμερα η ιστορική πρεμιέρα της ΑΕΚ στο δικό της σπίτι!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ μπαίνει στο παλάτι των Ανω Λιοσίων και ανοίγει μία νέα σελίδα...

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα στο νέο της σπίτι, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

Για να συμβεί αυτό όμως, οι άνθρωποι της ομάδας μαζί με τον Διευθυντή εγκατάστασης Γιώργο Πραχαλιά έκαναν τα αδύνατα… δυνατά του τελευταίους μήνες για να καταφέρει η Bασίλισσα να μετατρέψει μια παρατημένη εγκατάσταση σε γήπεδο μπάσκετ που πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μέσα στους στόχους που είχε θέσει για την ομάδα όταν την ανέλαβε, ήταν να αποκτήσει την δική της έδρα, που θα εξασφάλιζε το παρόν και το μέλλον της. Τα κατάφερε και από σήμερα 9/10/2021 ο κόσμος της ΑΕΚ θα μπορεί να επισκέπτεται το γήπεδο που θα στεγάσει τα όνειρα της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Ένα γήπεδο που περιστοιχίζεται από τις οδούς Κωνσταντινουπόλεως, Τραπεζούντος, Αρτάκη και Ελλησπόντου. Πιο ΑΕΚ γειτονιά δεν θα μπορούσε να υπάρχει.

Ετσι, από σήμερα αναμένεται χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ να βρίσκονται στο πλάι της Βασίλισσας σε αυτό τον ιστορικό αγώνα…

Η αρνητική παράδοση

Η πρεμιέρα αυτή όμως έχει και μια άτυπη «κατάρα» να σπάσει, καθώς η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει ποτέ, σε πρεμιέρα νέας έδρας που χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο εκείνη, όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό.

Το «Γεώργιος Μόσχος» εγκαινιάστηκε στις 21 Οκτωβρίου 1989 σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό με την Ένωση να γνωρίζει την ήττα με 87-88.

Το κλειστό της Ζωφριάς το εγκαινίασε η ΑΕΚ στις 5 Οκτωβρίου του 2002, σε έναν αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Μακεδονικό και έχασε με 70-78.

Στις 16 Οκτωβρίου 2004 έπαιξε το πρώτο της παιχνίδι στο κλειστό του Γαλατσίου και έχασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Πανιώνιο με 74-81.

Τέλος στις 24 Οκτωβρίου 2009, η ΑΕΚ έπαιξε για πρώτη φορά στο κλειστό του Ελληνικού, όπου και πάλι έχασε από τα Τρίκαλα 86-94, παίζοντας χωρίς ξένους λόγω απαγόρευσης της FIBA.

Σήμερα λοιπόν είναι μια καλή ευκαιρία για να σπάσει αυτή η αρνητική προϊστορία για την ΑΕΚ, απέναντι στην Λάρισα και να μπει με το δεξί στην νέα εποχή που σηματοδοτείται από τα εγκαίνια του νέου της «παλατιού» στα Άνω Λιόσια.

Και εκεί θα βρίσκονται χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X