ΑΕΚ: Δώνης-Ουζουνίδης-Γιαννίκης στην λίστα!

ΑΕΚ: Δώνης-Ουζουνίδης-Γιαννίκης στην λίστα!
Photo Credits: INTIME

Η λίστα για τον αντικαταστάτη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι σε… συναγερμός για την εύρεση προπονητή!

Σαν κεραυνός εν αιθρία χτύπησε την Ενωση η πρόταση που έφτασε στην πόρτα Βλάνταν Μιλόγεβιτς από τη Σαουδική Αραβία  και εν τέλει έφερε την αποχώρηση του Σέρβου τεχνικού από τον κιτρινόμαυρο πάγκο. Τι συμβαίνει όμως από εδώ και πέρα;

Ολα έγιναν πολύ γρήγορα για τον Δικέφαλο με την πρόταση που έγινε στον Μιλόγεβιτς να είναι από εκείνες που δεν μπορούσε να αρνηθεί. Ως εκ τούτου, αυτή η εξέλιξη βρήκε την Ενωση απροετοίμαστη μιας και η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχαν εκφράσει τη στήριξή τους στον 51χρονο τεχνικό.

Οι λύσεις για τον πάγκο της ΑΕΚ

Προς το παρόν, στη λίστα της ΑΕΚ βρίσκονται τρία ονόματα. Ο λόγος για τους Μαρίνο Ουζουνίδη, Γιώργο Δώνη και Αργύρη Γιαννίκη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέλαβε την πρωταθληματική ομάδα της Ενωσης το 2018, όντας διάδοχος του Μανόλο Χιμένεθ. Οδήγησε την ΑΕΚ ξανά στους ομίλους του Champions League, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη και αποχώρησε τον Φλεβάρη του 2019. Παραμένει εκτός μετά την αποχώρησή του από την Κραϊόβα.

Ο Γιώργος Δώνης είχε επίσης μια επεισοδιακή θητεία στην ΑΕΚ. Εφτασε στον Δικέφαλο το 2008 ως προσωπική επιλογή του Ντέμη Νικολαΐδη, κάνοντας το άλμα από τη Λάρισα, όμως η παρουσία του υπήρξε σύντομη καθώς αποχώρησε τον Νοέμβριο. To Μάιο έφυγε από την Αλ Ουάχντα στην οποία είχε πάει μόλις τον Μάρτιο.

Ο Αργύρης Γιαννίκης, ξεχώρισε στα δύο του χρόνια με τον ΠΑΣ Γιάννινα με το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα του, αλλά και για τα μεγάλα αποτελέσματα που πήρε από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Διακρίνεται για τη μαχητική νοοτροπία της ομάδας με ορθολογική και ταχύτατη ανάπτυξη παιχνιδιού. Εμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ, όμως επέλεξε να μην καθίσει σε κάποιον άλλο πάγκο και βρίσκεται εκτός προς το παρόν.

Ωστόσο, ανοικτή είναι πάντα η προοπτική του Μανόλο Χιμένεθ, όπως και άλλης λύσης από το εξωτερικό…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X