Για την πρώτη ιστορική νίκη στο «παλάτι» της η ΑΕΚ κόντρα στην Λάρισα (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Για την πρώτη ιστορική νίκη στο «παλάτι» της η ΑΕΚ κόντρα στην Λάρισα (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Ποδαρικό με νίκη θέλει η ΑΕΚ στην νέα της έδρα

Απόψε γράφεται ιστορία στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, με την ΑΕΚ να υποδέχεται (20:00, ΕΡΤ3) την Λάρισα για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Ένωση θα παίξει πρώτη φορά στο νέο της σπίτι και θέλει την συμπαράσταση του κόσμου της που θα επιστρέψει μετά από 1,5 χρόνο αποχής λόγω κορονοϊού. Σίγουρα μια ιστορικής σημασίας μέρα που η ΑΕΚ θέλει να το συνδυάσει με την νίκη απέναντι στην Λάρισα.

Οι κιτρινόμαυροι προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες και ειδικά στο Ευρωπαϊκό ματς της Τετάρτης έκαναν και κακή εμφάνιση. Για αυτό εκτός από την νίκη θέλουν να παρουσιάσουν και αγωνιστική βελτίωση, να παίξουν ωραίο μπάσκετ και να ευχαριστήσουν τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο για πρώτη φορά.

Ο Στέφανος Δέδας έχει όλους τους διαθέσιμους παίκτες μάχιμους, αφού πλέον και ο Νίκος Παππάς επέστρεψε κανονικά. Ο νέος Αμερικανός της ομάδας Ίαν Χάμερ έρχεται αύριο στην Ελλάδα και θα κάνει πιθανώς ντεμπούτο με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Από την μεριά της η Λάρισα πέτυχε μια πολύ δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα, απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου στην παράταση και θέλει να συνεχίσει το καλό της ξεκίνημα.

Οι διατητές του αγώνα είναι οι Μάνος, Ζαχαρής και Καρπάνος.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X