«Δικέφαλος Αετός»: Οκτώ χρόνια πολέμου για την «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»-Μίνιμουμ 32.000 η χωρητικότητα

«Δικέφαλος Αετός»: Οκτώ χρόνια πολέμου για την «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»-Μίνιμουμ 32.000 η χωρητικότητα
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε σήμερα στον Δικέφαλο Αετό που κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την ΑΕΚ από το να γυρίσει στο σπίτι της.

Ο «Δικέφαλος Αετός» ανοίγει τον φάκελο «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA». Οκτώ χρόνια «πολέμου» με αντιπάλους, δήθεν «φίλους», πολιτικούς, δημάρχους, ΣΤΕ, γραφειοκρατία και Covid. Οριστικά, μίνιμουμ στους 32.000 η χωρητικότητα.

Ο έλεγχος των 11 μεταγραφών. Ο «Δ» κάνει τον πρώτο απολογισμό για τα καλοκαιρινά αποκτήματα που έχουν ήδη δώσει στίγμα. Ψάχνεται για 8άρι ενόψει Ιανουαρίου η Ενωση.

Ιστορική πρεμιέρα για την ΑΕΚ στο «παλάτι» της. Με… Χάμερ για την πρώτη νίκη με Λάρισα (20:00 ΕΡΤ 3).

Και όπως πάντα. Ρεπορτάζ, θέματα, αναλύσεις, πλούσια παρασκήνια, αρθρογραφία και όλα όσα θέλετε να ξέρετε για όλα τα αθλήματα του «κιτρινόμαυρου» πλανήτη. Μαζί μας και ο θρυλικός Φ.Κ.

ΔΩΡΟ ΔΙΠΛΗ ΑΦΙΣΑ.

ΥΓ: Επειδή πολλοί θα αναρωτηθούν, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η εφημερίδα τυπώθηκε το πρωί της Παρασκευής και ήταν αδύνατο να προλάβουμε τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις με το θέμα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς…«Δικέφαλος Αετός»: Οκτώ χρόνια πολέμου για την «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»-Μίνιμουμ 32.000 η χωρητικότητα

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X