«Ο Σισέ στη λίστα της Λίβερπουλ»

«Ο Σισέ στη λίστα της Λίβερπουλ»
Photo Credits: INTIME

Τον Πάπε Σισέ φέρεται να θέλει η Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Παπέ Σισέ από τον Ολυμπιακό σύμφωνα με την Daily Mail.

Κίνηση για την απόκτηση του Πάπε Σισέ από τον Ολυμπιακό ετοιμάζεται να κάνει η Λίβερπουλ σύμφωνα με τη Daily Mail. Το ρεπορτάζ των Άγγλων αναφέρει πως για τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό έχουν εκφράσει κατά καιρούς το ενδιαφέρον τους αρκετές αγγλικές ομάδες, ενώ προκειμένου να τον δουν και πάλι από κοντά, Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Έβερτον έστειλαν ανθρώπους στην Κωνσταντινούπολη για το ματς με τη Φενέρ.

Από όλες όμως, προβάδισμα φαίνεται να έχει η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ: «Ο Σισέ έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης για αρκετές ομάδες, αλλά η Λίβερπουλ δείχνει πιο πρόθυμη μέχρι τώρα. Ο κεντρικός αμυντικός έχει κερδίσει θέση στη μεταγραφική της λίστα, ενώ οι Merseysiders προσπαθούν να ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνας. Ο Σισέ θα είχε ένα οικείο πρόσωπο για να τον υποδεχτεί στο Άνφιλντ, καθώς ο Σαντιό Μανέ έχει ήδη καθιερωθεί ως θρύλος των κόκκινων»», τονίζει μεταξύ άλλων το αγγλικό δημοσίευμα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X