ΑΕΚ: Ανανέωση με Χοβσεπιάν, Τσαπτσίνου και Ζαβιτσάνου!

ΑΕΚ: Ανανέωση με Χοβσεπιάν, Τσαπτσίνου και Ζαβιτσάνου!
Photo Credits: INTIME

Οι τρεις αθλήτριες θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την ομάδα πινγκ πονγκ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τις Ρόζα Χοβσεπιάν, Μαρία Τσαπτσίνου Γεωργία Ζαβιτσάνου.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ρόζα Χοβσεπιάν. Η 26χρονη (19/10/1994) δεξιόχειρας αθλήτρια παραμένει για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η Ρόζα Χοβσεπιάν έχει αγωνιστεί για 12 ολόκληρα χρόνια στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ενώ την περσινή σεζόν φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της ΑΕΚ. Έχει κατακτήσει μετάλλια στο ατομικό και στο ομαδικό αγώνισμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες».

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Μαρία Τσαπτσίνου. Η 24χρονη (21/07/1997) Ελληνοβρετανή δεξιόχειρας αθλήτρια, θα παραμείνει για ακόμα μία χρονιά στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η Μαρία Τσαπτσίνου αποτελεί μία από τις κορυφαίες αθλήτριες που φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΚ, έχοντας κατακτήσει το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας τη σεζόν 2019-20, ενώ αποτέλεσε και μέλος της πρώτης ομάδας του Συλλόγου που αγωνίστηκε στην Α1 την περσινή σεζόν, η οποία και διακόπηκε λόγω της πανδημίας»

Η ανακοίνωση της Ζαβιτσάνου αναφέρει: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Γεωργία Ζαβιτσάνου. Η 28χρονη (28/03/1993) δεξιόχειρας αθλήτρια θα παραμείνει στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Συλλόγου για ακόμα μία σεζόν.

Η Γεωργία Ζαβιτσάνου συνέβαλε τα μέγιστα την αγωνιστική περίοδο 2019-20 στην κατάκτηση της ανόδου από την Α2 στην Α1 Εθνική Κατηγορία, ενώ φόρεσε την «κιτρινόμαυρη» φανέλα και την περσινή σεζόν, η οποία διακόπηκε λόγω της πανδημίας. Με τη φανέλα της ΑΕΚ πανηγύρισε το Ατομικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2020, επίτευγμα που σημείωσε και το 2016.

Γεωργία, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X