Πουλάει Κουλουσέφσκι και παίρνει Βλάχοβιτς η Γιουβέντους

Πουλάει Κουλουσέφσκι και παίρνει Βλάχοβιτς η Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιουβέντους ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς και γι’ αυτό αναμένεται να πουλήσει τον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι.

Για την απόκτηση του Κουλουσέφσκι αναμένεται να κινηθεί η Τότεναμ, κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Σουηδός επιθετικός της Γιουβέντους δεν βρίσκεται στα βασικά σχέδια του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αφού έχει μόλις μία συμμετοχή στην αρχική 11άδα της «γηραιάς κυρίας».

Ετσι η ομάδα του Τορίνο δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση κοντά στα 35 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον 21χρονο Σουηδό στην Τότεναμ ή σε όποια άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα, για να μπορέσει να συγκεντρώσει τα 55 εκατ. ευρώ, που ζητά η Φιορεντίνα για να παραχωρήσει τον Βλάχοβιτς.

Να σημειωθεί πως αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε ο 21χρονος φορ στην πρόταση επέκτασης του συμβολαίου που του κατέθεσε η Φιορεντίνα. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 21χρονος φορ με την ομάδα της Φλωρεντίας το καλοκαίρι του 2018 λήγει το καλοκαίρι του 2023. Ο Σέρβος άσος που κατέγραψε πέρσι 21 γκολ σε 40 επίσημους αγώνες σε Serie A και Coppa Italia, έχει ξεκινήσει το ίδιο εντυπωσιακά και φέτος μετρώντας 6 γκολ και μία ασίστ σε 8 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X