Τέμπας: «Ανησυχώ για θεσμική κρίση στην Μπαρτσελόνα»

Τέμπας: «Οι μεγάλοι σύλλογοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν κυβερνούν μόνοι τους»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άκρως ανησυχητικός ήταν ο ισολογισμός της Μπαρτσελόνα, για το οικονομικό έτος 2020-2021, με τα έξοδα να ξεπερνούν το 1 δισεκατομμύριο ευρώ και το χρέος να φτάνει τα 673 εκατομμύρια.

Παρόλα αυτά, ο Χαβιέ Τέμπας υποστηρίζει πως η ομάδα βρίσκεται σε αυτή την, αγωνιστική και οικονομική, κατάσταση, εξαιτίας θεσμικής κρίσης που την ταλανίζει.

«Για την Μπαρτσελόνα ανησυχώ περισσότερο για τη θεσμική κρίση που βλέπω παρά για την οικονομική κατάσταση. Όλοι όσοι φτάνουν (στο κλαμπ) σπιλώνουν όσους προηγούνται της ηγεσίας. Έχουμε τα στοιχεία τους, η Μπαρτσελόνα δεν ήταν νεκρή, αν ήταν θα μπορούσε να είχε λάβει δάνειο άνω των 500 εκατομμυρίων.

Η Μπαρτσελόνα δεν είναι σε τόσο άσχημη οικονομική κατάσταση, αν και είναι σίγουρα σε χειρότερη συγκριτικά με τη Ρεάλ», σημείωσε μεταξύ άλλων στη L’ equipe ο πρόεδρος της La Liga.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X