Αμάντα Στέιβλι: «Θέλουμε να φτάσουμε με τη Νιούκαστλ στην κορυφή της Premier League και της Ευρώπης»

Αμάντα Στέιβλι: «Θέλουμε να φτάσουμε με τη Νιούκαστλ στην κορυφή της Premier League και της Ευρώπης»
Photo Credits: INTIME

Η νέα διευθύντρια της Νιουκάστλ, Αμάντα Στέιβλι, έχει βάλει από νωρίς ψηλά τον πήχη για τις «Καρακάξες»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από συμβούλια επί συμβουλίων και πολλές καθυστερήσεις, η Premier League χθες το βράδυ ενέκρινε την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Νιούκαστλ από Σαουδαραβικό Fund, έναντι του ποσού των 305 εκατομμυρίων λιρών.

Η νέα διευθύντρια των «Καρακαξών» και CEO της PCP Capital, που προχώρησε στην αγορά της αγγλικής ομάδας, Αμάντα Στέιβλι, μιλώντας στο Sky Sports έθεσε τον πήχη ψηλά, καθώς σκοπός της Νιούκαστλ, σύμφωνα με την ίδια, θα είναι η κορυφή στην Premier League, αλλά και στην Ευρώπη.

«Η Νιούκαστλ αξίζει να είναι στην κορυφή της Premier League. Θέλουμε να φτάσουμε εκεί. Θα πάρει χρόνο, όμως θα τα καταφέρουμε.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε κομμάτι της Premier League. Είναι ένα απίστευτα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που αγαπάμε. Το ποδόσφαιρο της Premier League είναι το καλύτερο στον κόσμο, η Νιούκαστλ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

Θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους προφανώς. Να είμαστε στην κορυφή της Premier League και της Ευρώπης. Αλλά για να πάρουμε τίτλους σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Θέλουμε όλοι να δουλέψουν μαζί μας και να χτίσουμε την ομάδα, όπως χρειάζεται», είπε μεταξύ άλλων η νέα διευθύντρια της Νιούκαστλ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X