Θέλει συμβόλαιο… Ντε Μπρόινε για να ανανεώσει ο Σαλάχ

Θέλει συμβόλαιο… Ντε Μπρόινε για να ανανεώσει ο Σαλάχ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι έδειξε σε όλους ότι στη μέρα του (ίσως) δεν έχει αντίπαλο στην Premier League.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποτελεί ένα υπερόπλο στη φαρέτρα του Γιούργκεν Κλοπ, κάνοντας τη διαφορά για τους «κόκκινους».

Η ανανέωση του συμβολαίου του Αιγύπτιου επιθετικού βρέθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στο προσκήνιο, ωστόσο το θέμα «πάγωσε», καθώς διαπιστώθηκε οικονομική διαφορά ανάμεσα στα θέλω του παίκτη και στις προθέσεις της Λίβερπουλ.

Ο Σαλάχ ζητούσε νέο συμβόλαιο με 500 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα (!), κάτι που σόκαρε τους ανθρώπους των «κόκκινων» και για αυτό το θέμα δεν προχώρησε.

Ρεπορτάζ, ωστόσο, της «Daily Mirror», ανοίγει ξανά το συγκεκριμένα ζήτημα, υποστηρίζοντας ότι οι εκπρόσωποι του Σαλάχ συνεχίζουν να διαπραγματεύονται με τη Λίβερπουλ, προσπαθώντας να κερδίσουν μία συμφωνία μέσω της οποίας θα γίνεται ξεκάθαρο ότι ο Αιγύπτιος παίρνει τα χρήματα που δίνονται στους κορυφαίους της Premier League.

Πλέον οι απαιτήσεις της πλευράς Σαλάχ κυμαίνονται στις 380 χιλιάδες λίρες ανά εβδομάδα, δηλαδή σε ένα βασιλικό συμβόλαιο όπως αυτό του Ντε Μπρόινε στη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και αν τελικά επέλθει συμφωνία αυτή θα δεσμεύει τον Σαλάχ μέχρι το 2025, σε μία είδηση που σίγουρα περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία οι φίλοι της Λίβερπουλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X