Κιελίνι για τη ρατσιστική επίθεση στον Κουλιμπαλί: «Ντράπηκα, τόσο ως Ιταλός όσο και ως πολίτης της Τοσκάνης»

EURO 2021: Η...«σπόντα» του Κιελίνι για την παρουσία της Αγγλίας στον τελικό
Photo Credits: INTIME

Ιδιαίτερα ενοχλημένος έδειξε να είναι ο Τζόρτζιο Κιελίνι για τα φαινόμενα ρατσισμού που έχουν επανεμφανιστεί στα ιταλικά γήπεδα το τελευταίο διάστημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το τέλος του αγώνα της Νάπολι με την Φιορεντίνα, οι ποδοσφαιριστές των «παρτενοπέι» Όσιμεν, Κουλιμπαλί και Ανγκισά έκαναν δηλώσεις στους εκπροσώπους Τύπου.

Ωστόσο, ένα άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα, καθώς δέχτηκαν ρατσιστική επίθεση από οπαδούς της ομάδας της Τοσκάνης που βρίσκονταν ακόμα στις εξέδρες.

Ο Όσιμεν, από την πλευρά του έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στους υβριστές οπαδούς της Φιορεντίνα, ενώ ο Κουλιμπαλί γνωστοποίησε τις εμετικές εκφράσεις που άκουσε από τις εξέδρες. Ο αμυντικός της Γιουβέντους, Τζόρτζιο Κιελίνι, θέλησε να πάρει θέση για όσα συνέβησαν, τονίζοντας πως είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

«Ντράπηκα, τόσο ως Ιταλός όσο και ως πολίτης της Τοσκάνης, επειδή η Ιταλία δεν είναι χώρα για ρατσιστές. Είναι κάτι απαράδεκτο, χρειαζόμαστε νόμους και κανόνες για να εφαρμοστούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 37χρονος Ιταλός στόπερ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X