Λιόλιος: «Ο Σπανούλης θα έχει ρόλο μελλοντικά στην Εθνική» (VIDEO)

Λιόλιος: «Ο Σπανούλης θα έχει ρόλο μελλοντικά στην Εθνική» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Για τους Βασίλη Σπανούλη, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Εθνική ομάδα αλλά και την εμπλοκή του με τα κοινά, μίλησε ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, μίλησε στον Cosmote TV για τον Βασίλη Σπανούλη, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Μιλώντας μαζί του καταλαβαίνεις πόσο ταπεινός είναι και γιατί έχει φτάσει εκεί πού έφτασε. Να ξέρετε ότι αγαπάει την Εθνική πιο πολύ από όλους μας».

Για τον Δημήτρη Ιτούδη: «Όλα τα δύσκολα πράγματα έχουν πολυπλοκότητες γι’ αυτό και είναι όμορφα. Είμαι αισιόδοξος, ο Δημήτρης δεν είναι μόνο καλός προπονητής και ικανός να διαχειριστεί προσωπικότητες που είναι το βασικό συστατικό στην Εθνική, αλλά βλέπεις στα μάτια του πόσο το θέλει».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Θα φανεί το πόσο άμεσα θα συνδεθεί από άλλο ρόλο με την Εθνική, κάποια στιγμή θα γίνει, δεν ξέρω πότε. Το ίδιο θα γίνει και με μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, το θεωρώ δεδομένο, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ξεχωρίζει για την προσωπικότητά του και γι’ αυτό θα κάνει κάνει πολύ μεγάλο όπως ανέφερα και όπως ήδη έχει κάνει ως παίκτης. Έχω την εντύπωση ότι και ο εαυτός του τον βλέπει σαν έναν πολύ καλό προπονητή».

Για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ: «Φυσικά και με ενδιαφέρει να ενωθεί, αν συμβεί αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους και φυσικά και στις Εθνικές ομάδες και στο ελληνικό μπάσκετ. Για μένα το μπάσκετ είναι ενιαίο, ποτέ δεν μπορώ να το σκεφτώ σαν διχασμένο».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X