ΑΕΚ: Πήγαν να κόψουν τη μπάλα στον Μάνταλο και οι διαιτητές... έκαναν πως δεν έβλεπαν

ΑΕΚ: Πήγαν να κόψουν τη μπάλα στον Μάνταλο και οι διαιτητές... έκαναν πως δεν έβλεπαν
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη στο Αγρίνιο αλλά πάλι μια κρίσιμη διαιτητική απόφαση προκαλεί προβληματισμό. Γράφει ο Τ. Τσατάλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο 26΄του αγώνα στο Αγρίνιο, ο Μεντόσα του Παναιτωλικού πάει να κόψει τη μπάλα στον Μάνταλο. Ο Τσακαλίδης ας πούμε πως χάνει τη φάση. Ας πούμε… Υπάρχει όμως και ο Κουμπαράκης στο VAR. Όχι πως φταίει πολύ λιγότερο και ο ίδιος ο διαιτητής.

Ο Κουμπαράκης στο VAR βλέπει στην οθόνη του τον Μεντόσα να πηγαίνει να κόψει το πόδι του Μάνταλου στα δύο. Ο Κουμπαράκης επιβεβαιώνει στον Τσακαλίδη πως το μαρκάρισμα αυτό που είναι… για ποινική δίωξη, ήταν για κίτρινη κάρτα. Ο Κουμπαράκης σε αυτή την περίπτωση γίνεται επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, των οποίων η προστασία ως διαιτητής είναι στα πιο κομβικά του καθήκοντα.

Ο Κουμπαράκης έχει τελειώσει ως διαιτητής με αυτή τη φάση, γιατί δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Αν στο πρωτάθλημα υπήρχε ένας αρχιδιαιτητής που πραγματικά είχε στόχο την βελτίωση της διαιτησίας και το καλό του ποδοσφαίρου στην χώρα μας, αμέσως μετά το τέλος του ματς θα ειχε πάρει τηλέφωνο τον Κουμπαράκη και θα του είχε ανακοινώσει πως τελειώνει από τους πίνακες κι από την διαιτησία γενικά.

Γιατί επαναλαμβάνω, πρόκειται για μια απόφαση που έρχεται απευθείας απέναντι σε όλα όσα καλείται να αντιπροσωπεύει ένας διαιτητής. Δεν ξέρω ποια ψυχολογία τον οδήγησε σε τόσο σοβαρή γκέλα, αλλά δε μπορώ να δεχθώ πως είδε στην οθόνη του αυτό το μαρκάρισμα και πραγματικά πίστεψε πως ήταν κίτρινη κάρτα.

Διαβάστε περισσότερα για τον Μάνταλο που πήγαν να του κόψουν τη μπάλα και οι διαιτητές… έκαναν πως δεν έβλεπαν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X