Σουάρες: «Δεν ήταν για τον Κούμαν το τηλεφώνημα» (VIDEO)

Σουάρες: «Δεν ήταν για τον Κούμαν το τηλεφώνημα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την χειρονομία που έκανε όταν πέτυχε το δεύτερο γκολ της Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Μπαρτσελόνα έσπευσε να εξηγήσει με δηλώσεις που έκανε ο Λουίς Σουάρες.

Με 2-0 επικράτησε της Μπαρτσελόνα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο», η Ατλέτικο Μαδρίτης, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική της La Liga.

Ο Λουίς Σουάρες ήταν αυτός που στο 44΄ πέτυχε το δεύτερο γκολ για λογαριασμό των «ροχιμπλάνκος». Αμέσως μετά το τέρμα που πέτυχε ο Ουρουγουανός επιθετικός έσπευσε να το πανηγυρίσει με μία κίνηση «τηλεφώνημα» και κοιτώντας προς τις εξέδρες τον Ρόναλντ Κούμαν, όπου και βρισκόταν λόγω τιμωρίας…

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σουάρες σε δηλώσεις που έκανε έσπευσε να εξηγήσει την κίνησή του αυτή, εξηγώντας ότι το «τηλεφώνημα» δεν ήταν για τον Ολλανδό προπονητή των Καταλανών.

«Ήταν για τον κόσμο που γνωρίζει ότι έχω το ίδιο νούμερο και ότι ακόμα χρησιμοποιώ το τηλέφωνο. Δεν ήταν για τον Κούμαν. Έλεγα στα αστεία στα παιδιά μου ότι θα το κάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση στο «Movistar».

Μάλιστα στην συνέχεια των λεγομένων του έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από την Μπαρτσελόνα, γιασ τον χαρακτηρισμό του αυτό. «Το ήξερα ήδη πως άμα σκοράρω θα ζητήσω συγγνώμη. Λόγω σεβασμού, λόγω αφοσίωσης, λόγω της περιόδου που περνούν οι πρώην συμπαίκτες μου».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X