Ρουκουνάκης-Μενιδιάτης: ΑΕΚτζήδικη... μάχη στο τάβλι

Ρουκουνάκης-Μενιδιάτης: ΑΕΚτζήδικη... μάχη στο τάβλι
Photo Credits: INTIME

Ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Κωνσταντίνος Ρουκουνάκης στον ελεύθερο χρόνο μιλούν για ΑΕΚ και παίζουν τάβλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυο κοινά ενδιαφέροντα μοιράζονται ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Κωνσταντίνος Ρουκουνάκης, την αγάπη τους για το τάβλι και την ΑΕΚ.

Ο γνωστός τραγουδιστής με τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματα και ο νεαρός μέσος της Ένωσης είναι γείτονες στους Θρακομακεδόνες. Έτσι όταν έχουν ελεύθερο χρόνο κανονίζουν… επικές μάχες στον κήπου του σπιτιού του τραγουδιστή.

Οι δυο τους ανυπομονούν για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Από τη μία ο Ρουκουνάκης αναμένει το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την ΑΕΚ Β’ με την έναρξη της Super League 2, από την άλλη ο Χρήστος Μενιδιάτης έχει ήδη αρχίσει πρόβες για το πιο ενδιαφέρον σχήμα της χειμωνιάτικης νύχτας, δίπλα στην Καίτη Γαρμπή στη θρυλική «Αυτοκίνηση».

Το club των βορείων προαστίων συμπληρώνει 30 χρόνια λειτουργίας γι΄αυτό και στην επετειακή μαρκίζα του θα υπάρχει το «Αυτοκίνηση ’81» ως αναφορά στην εναρκτήρια χρονιά της. Η πρεμιέρα του σχήματος Γαμπρή-Μενιδιάτης είναι προγραμματισμένη για τις 13 Νοεμβρίου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X