Κοσμάς σε Πουρσανίδη για το ΟΦΗ-ΑΕΚ: «Fake news ότι χειρονόμησε παράγοντας της ΑΕΚ, είναι ντροπή!»

Κοσμάς σε Πουρσανίδη για το ΟΦΗ-ΑΕΚ: «Fake news ότι χειρονόμησε παράγοντας της ΑΕΚ, είναι ντροπή!»
Photo Credits: INTIME

Η απάντηση του Γιώργου Κοσμά στον Ηλία Πουρσανίδη για όσα έγιναν στα επίσημα του ΟΦΗ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο σημερινό Δ.Σ της Super League συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στα όσα διαδραματίστηκαν στα επίσημα του «Θ. Βαρδινογιάννης» και στο ΟΦΗ-ΑΕΚ, με τις επιθέσεις που δέχθηκαν τα στελέχη της Ενωσης.

Σε κάποια φάση ο εκπρόσωπος του ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης, χαρακτήρισε «αστείο» το να υπάρχουν μομφές για τη φιλοξενία των Κρητικών. «Έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε κι αν υπάρχουν συνθήκες υγείας και ποδοσφαίρου στο γήπεδό μας. Εμείς γελάμε με όλο αυτό. Είναι αστείο να ακούγεται κάτι τέτοιο για τον ΟΦΗ». Και συνέχισε λέγοντας «αν δεν γίνονταν χειρονομίες από παράγοντες της ΑΕΚ, δεν θα υπήρχε καμία αντίδραση από τους οπαδούς» γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου Κοσμά.

Ο CEO της ΑΕΚ τόνισε: «Είπαμε να μην δικάσουμε, αλλά ο κ. Πουρσανίδης δικάζει. Και πολύ εύκολα ο κ. Πουρσανίδης λέει κάτι που δεν έχει καταγραφεί πουθενά».

Ενώ στη συνέχεια ο Γιώργος Κοσμάς πήρε τον λόγο από τον Μπουτσικάρη, λέγοντας:

«Δεν θα έπαιρνα καν το λόγο μετά την τοποθέτηση του κ. Μπέου γιατί είναι αυτονόητο ότι η κάθε ομάδα πρέπει να παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες φιλοξενίας στους παράγοντες της ομάδας που υποδέχεται. Και φυσικά δεν θα έπαιρνα το λόγο για να δικάσουμε εδώ, αλλά δεν είναι δυνατόν να ακούγεται και να καταγράφεται κάτι εξόχως συκοφαντικό, το οποίο δεν έχει καταγραφεί σε καμία έκθεση κανενός, ούτε παρατηρητή, ούτε Αστυνομίας, το ότι χειρονόμησε παράγοντας της ΑΕΚ, ο κ. Κονέ εν προκειμένω. Αυτό είναι fake news και λυπάμαι γιατί ειπώθηκε από τον κ. Πουρσανίδη που γνωρίζει ότι τον εκτιμώ. Για αυτό με λυπεί αφάνταστα το γεγονός ότι ακούγεται δια στόματος Ηλία Πουρσανίδη ένας τόσο αισχρά συκοφαντικός ισχυρισμός όπως αυτός. Ημουν εκεί, δεχθήκαμε επίθεση, έχω προσωπική εκτίμηση της κατάστασης, δεν χειρονόμησε παράγοντας της ΑΕΚ. Δεν θα δικάσουμε εδώ αλλά δεν είναι δυνατόν να αφήσω στον αέρα να ακούγεται τέτοιο ψέμα. Είναι ντροπή, δεν το περίμενα από τον ΟΦΗ αυτό το πράγμα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X