ΑΕΚ: Πάει για βασικός ο Μοχαμάντι, οι σκέψεις για τον Χατζισαφί

ΑΕΚ: Πάει για βασικός ο Μοχαμάντι, οι σκέψεις για τον Χατζισαφί
Photo Credits: INTIME

Για βασικό προορίζει τον Μίλαντ Μοχαμάντι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το παιχνίδι της ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι πολύ νωρίς στην σεζόν, αλλά το γεγονός πως στα δύο πρώτα εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό, κάνει αυτό της Κυριακής στο Αγρίνιο ιδιαίτερα σημαντικό.

Είναι το τελευταίο πριν από την διακοπή και με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει να αποφύγει ένα σκηνικό που έχει ζήσει ξανά την προηγούμενη διετία. Δηλαδή ακριβώς πριν μια από τις διακοπές γις τις εθνικές ομάδες το φθινόπωρο, να χάνει επαφή με την κορυφή. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αν δεν κερδίσει κινδυνεύει να κλείσει την πρώτη πεντάδα των αγώνων στο πρωτάθλημα σε απόσταση πέντε ως έξι βαθμών από τον Ολυμπιακό.

Κι ενώ ακόμη δεν έχει παίξει με τους «ερυθρόλευκους», τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Άρη. Έχει παίξει στην Τούμπα, αλλά παράλληλα δεν έχει αγωνιστεί με καμιά άλλη ομάδα από αυτές που πέρσι μπήκαν στην εξάδα ή ήταν αμέσως μετά από αυτή. Για παράδειγμα Αστέρα Τρίπολης και Βόλο.

Διαβάστε περισσότερα για τον Μοχαμάντι που πάει για βασικός στο Αγρίνιο και τις σκέψεις για τον Χατζισαφί

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X