Μέσι: Ζητούσε επίμονα την μπάλα πριν την κούρσα του γκολ! (VIDEO)

Μέσι: Ζητούσε επίμονα την μπάλα πριν την κούρσα του γκολ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιονέλ Μέσι, πανηγύρισε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και στο παρακάτω βίντεο διακρίνεται η επιμονή του Αρργεντινού να πάρει τη μπάλα και να… κάνει τα δικά του!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Λιονέλ Μέσι, καθώς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος εκτός και πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Παρί.

Ο Αργεντινός αστέρας έκανε μια κούρσα από δεξιά, διανύοντας 51,2μ. και έδωσε στον Κιλιάν Μπαπέ. Ο 22χρονος Γάλλος του επέστρεψε την μπάλα με τη μία κι ο Μέσι έπιασε ένα υπέροχο σουτ με την ταχύτητα της μπάλας να φτάνει τα 74χλμ/ώρα.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι ο 34χρονος επιθετικός ζητούσε επίμονα από την αρχή της φάσης την μπάλα στα πόδια του προκειμένου να ξεκινήσει από τη μεσαία γραμμή, να συνεργαστεί με τον Μπαπέ και στη συνέχεια να σκοράρει ένα πανέμορφο γκολ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X