Μαθητές του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης έκαναν ναζιστικό χαιρετισμό και φώναζαν συνθήματα της Χρυσής Αυγής (VIDEO)

Μαθητές του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης έκαναν ναζιστικό χαιρετισμό και φώναζαν συνθήματα της Χρυσής Αυγής (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασαν τα επεισόδια, χθες το πρωί, έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, όλοι μιλούσαν για ομάδα ακροδεξιών εξωσχολικών που συμμετείχαν στην επίθεση εναντίον των φοιτητών.

Η επιβεβαίωση ήρθε το απόγευμα όταν το «Μέτωπο Νεολαίας» της Χρυσής Αυγής έδωσε συγχαρητήρια στους ομοϊδεάτες του, για την δράση τους, ενώ την Τετάρτη ήρθε ακόμα μία.

Σε video από τη στιγμή της έντασης που υπήρξε με την συγκεκριμένη ομάδα, η οποία και σήμερα βγήκε από το σχολείο, ακούγονται να φωνάζουν συνθήματα που ανήκουν στην καταδικασμένη εγκληματική οργάνωση όπως είναι «Σαπούνι και νερό σε κάθε αναρχικό» και «Αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η Γη δεν σας ανήκει».

Παράλληλα σε ένα άλλο, φαίνεται μαθητής να χαιρετάει ναζιστικά, θέλοντας να προκαλέσει τους συγκεντρωμένους φοιτητές.


Αξίζει να σημειώσουμε πάντως, πως εκπρόσωπος του 15μελους συμβουλίου του σχολείου, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ξεκαθάρισε οτι η συγκεκριμένη ομάδα δεν εκφράζει την πλειοψηφία των μαθητών, μιλώντας παράλληλα για εξωσχολικούς που μετέχουν σε αυτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X