Ο Γαλανόπουλος ολοταχώς για νέο χειρουργείο!

Ο Γαλανόπουλος ολοταχώς για νέο χειρουργείο!
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Γαλανόπουλος αναμένεται να διαβεί για δεύτερη φορά σε διάστημα δυο μηνών την πόρτα του χειρουργείου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ των τελευταίων ετών λόγω του τραυματισμού του, τον οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

Ο 24χρονος διεθνής μέσος της ΑΕΚ, όπως διαβάσατε στο enwsi.gr, συνεχίζει να νιώθει πόνους και παρότι αγωνίστηκε βασικός στην πρεμιέρα με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ, το τελευταίο διάστημα ακολουθεί ξανά ατομικό πρόγραμμα στα Σπάτα, κάτι που έχει προβληματίσει άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Μάλιστα αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου το οποίο αυτή τη φορά θα είναι πιο περίπλοκο και εξειδικευμένο σε σχέση με το προηγούμενο.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ εξετάστηκε από τον Ολλανδό χειρουργό, Νικ Φαν Ντικ, με την μεσολάβηση του Παντελή Νικολάου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται κι επισήμως η απόφαση για την πραγματοποίηση της επέμβασης από τον ειδικό σε τραυματισμούς στον χόνδρο, Ολλανδό γιατρό.

Θυμίζουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2019 ο Κώστας Γαλανόπουλος είχε κάνει επέμβαση στον αστράγαλο και η αποθεραπεία του διήρκησε 11 μήνες! Ομως ποτέ δεν τον άφησαν οι πόνοι και τώρα μπαίνει ξανά για νέο πιο εξειδικευμένο χειρουργείο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X