Σπανός στους παίκτες: «Ωρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας»

Σπανός στους παίκτες: «Ωρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυστηρό μήνυμα του Γιώργου Σπανού στους παίκτες του Ατρομήτου κατά την παρουσίαση του Παράσχου, αλλά και σύνθημα νίκης ενόψει Άρη.

Ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών έδωσε το “παρών” στη χθεσινή πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παράσχου και κάλεσε τους παίκτες του Ατρομήτου να αναλάβουν τις ευθύνες τους μετά το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα, που έφερε την απόλυση του Άνχελ Λόπεθ.

Μεταξύ άλλων τους είπε: «Ήρθε η ώρα να αναλάβετε κι εσείς τις ευθύνες σας. Πήγα κόντρα στη φιλοσοφία μου, να προχωρήσω σε αλλαγή προπονητή μόλις από την 3η αγωνιστική, κάτι που δεν το έχω ξανακάνει ποτέ όσα χρόνια είμαι στο ποδόσφαιρο. Έχετε έρθει στον Ατρόμητο για συγκεκριμένους λόγους και για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Αυτοί είναι πάντα υψηλοί και για αυτόν τον λόγο πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Σήμερα σας παρουσιάζω τον νέο σας προπονητή. Ο κ. Γιώργος Παράσχος είναι πάρα πολύ έμπειρος, είναι πάρα πολύ δίκαιος προπονητής και μαζί έχουμε πετύχει σπουδαία πράγματα στο παρελθόν. Το ίδιο θέλουμε να πετύχουμε και τώρα. Σας πιστεύουμε, αλλά τώρα είναι και η δική σας ώρα να δείξετε τι αξίζετε. Τίποτα δεν έχει χαθεί και σηκώνουμε το κεφάλι. Τίποτα δεν χάνεται και τίποτα δεν κερδίζεται από την τρίτη αγωνιστική.

Αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, πάμε να κάνουμε μια νέα αρχή! Πάμε να νικήσουμε! Μόνο νίκη!»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X