ΑΕΚ: Χωρίς Μάνταλο η αποστολή για την Τούμπα (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Χωρίς Μάνταλο η αποστολή για την Τούμπα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Εκτός αποστολής ο Πέτρος Μάνταλος για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αποστολή για τον αυριανό (Κυριακή, 20:30) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ανακοίνωσε η ΑΕΚ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στη Σπάτα.

Εκτός αποστολής βρίσκεται ο Πέτρος Μάνταλος λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στο γόνατο, λίγο πριν από την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης. Αλλά και ο Νόρντιν Αμραμπατ, ο οποίος συνέχισε τη θεραπεία του και ο Κώστας Γαλανόπουλος, που έκανε σήμερα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Από την άλλη πλευρά σε αποστολή επέστρεψε ο Αντρέ Σιμόες, εννώ είναι και η πρώτη φορά που μπαίνει σε αποστολή ο νεοαποκτηθέντας Μοχαμαντί.

Oι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν κανονικά σήμερα στα Σπάτα, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέχεια να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Μπακάκης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάϊ, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

ΑΕΚ: Χωρίς Μάνταλο η αποστολή για την Τούμπα (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X