Επιβεβαίωση enwsi.gr: Ο Αμραμπατ έχει θλάση!

Επιβεβαίωση enwsi.gr: Ο Αμραμπατ έχει θλάση!
Photo Credits: INTIME

Χωρίς τον Νόρντιν Αμραμπατ θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νόρντιν Αμραμπατ υπέστη θλάση και θα χάσει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του enwsi.gr.

Ο 34χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός, που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς με την Λαμία με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς να τον αντικαθιστά στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στους αριστερούς οπίσθιους μηριαίους.

Δεδομένα έτσι δεν μπορεί να αγωνιστεί στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και από την πορεία της αποθεραπείας του θα φανεί αν θα προλάβει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ή αν θα επιστρέψει μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

Στο μεταξύ, ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 13.00.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X