Οι αρνητές του εμβολίου μοιάζουν με τους αρνητές του 1995 (VIDEO)

Οι αρνητές του εμβολίου μοιάζουν με τους αρνητές του 1995 (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρνητές. Αχ, αυτή η υπέροχη «κάστα» ανθρώπων οι οποίοι (νομίζαμε ότι)… ξεφύτρωσαν μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού και φροντίζουν- σε ρόλο εχεφρόνων και αφυπνισμένων βοσκών- να μην είμαστε όλοι μας, η πλατιά μάζα, άβουλα πρόβατα.

Τα επιχειρήματά τους, που χάνονται ανάμεσα στα παρατεταμένα «μπέεεε» των προσκυνημένων, ποικίλουν και καλύπτουν ένα τεράστιο εύρος αδιαμφισβήτητης λογικής- και όλα τους, πρέπει να σημειωθεί, ξεμπροστιάζουν την παγκόσμια συνωμοσία που ακούει στο όνομα «covid».

Από το πολυφορεμένο (και πέρα για πέρα σωστό, αν κοιτάς από τη λάθος γωνία) «Τα εμβόλια βγήκαν πολύ γρήγορα και δεν είναι δοκιμασμένα», έως μερικά ακόμα όπως «Τα εμβόλια αλλοιώνουν το DNA μας», «Κάντε τα και σε 5 χρόνια θα έχετε γίνει σαυράνθρωποι», «Όλα για τα 5G γίνονται», «Ο Μπιλ ο Γκέιτς αν κάνετε το εμβόλιο θα σας ελέγχει από τον πύργο του στην Νέα Υόρκη ακόμα κι αν είστε στην Νέα Σμύρνη» και το «Στον δικό μου δε χωράει, στον δικό σου κολυμπάει», οι καθόλου «σαθρές» τοποθετήσεις τους πείθουν ακόμα και τον άπιστο Θωμά.

Δείτε περισσότερα για τους αρνητές του 1995 και του σήμερα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X