Το enwsi.gr συμμετέχει στην 4ωρη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ από τις 12:00 έως τις 16:00

Το enwsi.gr συμμετέχει στην 4ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ από τις 14:00 έως τις 18:00

Το enwsi.gr συμμετέχει στη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16.00

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To enwsi.gr συμμετέχει στην στάση εργασίας που αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ.

Το enwsi.gr συμμετέχει στην 4ωρη απεργία που αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά), στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ΕΡΤ, ΓΓΕΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Δημοτικά Ραδιόφωνα, Γραφεία Τύπου από τις 12.00 μέχρι τις 16.00 και δεν θα δημοσιεύει ειδήσεις.

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται για την συμμετοχή των ασφαλισμένων στην τακτική Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ εξ αποστάσεως και μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

Η απαρτία θα διαπιστωθεί στις 12.00 ακριβώς, συνεπώς καλό είναι όσοι ενδιαφερόμενοι να συνδεθούν τουλάχιστον λίγα λεπτά νωρίτερα και, φυσικά, να παρακολουθήσουν οπτικοακουστικά τη Γενική Συνέλευση μέχρι και τις ψηφοφορίες. Πέρα από τα τυπικά, για τα οποία θα ακολουθήσει διαδικτυακή ψηφοφορία με ασφαλείς διαδικασίες (έγκριση οικονομικών καταστάσεων, προϋπολογισμών και απολογισμών δράσεων για τη διετία 2020 και 2021), θα γίνει και οργανωμένη συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, με δυνατότητα για όλα τα μέλη να ζητήσουν τον λόγο και να απευθυνθούν στη Γενική Συνέλευση.

Η συμμετοχή των ασφαλισμένων γίνεται μέσω ασφαλούς συνδέσμου που έχει ήδη αποσταλεί με email και είναι αναρτημένος στον ιστότοπο του ΕΔΟΕΑΠ, μετά από ταυτοποίηση (ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και δήλωση έγκυρου email). Η παρακολούθηση μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε συσκευή, υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο τύπου smartphone ή tablet, εφόσον υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο (π.χ. Wi-Fi).

Tην ημέρα της συνέλευσης, θα μπορούν οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι άμεσα μέλη που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. να επικοινωνούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση hellas@choruscall.com ή τηλεφωνικά στον αριθμό 210.9460803 για τεχνική υποστήριξη της σύνδεσης

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ.

Στη στάση εργασίας συμμετέχουν όλοι οι συντάκτες μέλη της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να ασκήσουν το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα της συμμετοχής στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X