Ποντάρισμα στην ΑΕΚ σε τιμές διπλασιασμού

ΟΦΗ-ΑΕΚ: Αδιανόητη ενέργεια Τσούμπερ και εύκολο 0-2! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι επιλογές του Betmarket.gr για το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ Interwetten μεσοβδόμαδα, με πέντε παιχνίδια σήμερα και άλλα δύο να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα αύριο. Πιο εμπορικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, Αρης-Παναθηναϊκός, με τον ΠΑΟΚ να παίζει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και τους ΑΕΚ, Ολυμπιακό να έχουν εντός έδρας αποστολές με Λαμία και Απόλλωνα αντίστοιχα.

Η ΑΕΚ είναι η καλύτερη επίθεση του φετινού πρωταθλήματος, σκοράροντας έξι γκολ στις δύο πρώτες στροφές. Είναι η πιο εύκολη στατιστική κατηγορία για ανάγνωση, γιατί αν εμβαθύνουμε θα δούμε πως η Ενωση έχει καλά νούμερα σε πολλούς τομείς.

Για παράδειγμα διαθέτει ήδη πέντε διαφορετικούς σκόρερ, ενώ πέρα από αυτούς άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν συμμετοχή σε γκολ. Τσούμπερ, Λε Ταλέκ, Αμπραμπάτ, τρεις νέες μεταγραφές έχουν ήδη ενσωματωθεί απόλυτα και σκοράρει. Γκολ έχουν επίσης και οι δύο βασικοί φορ, Αραούχο, Ανσαριφάρντ, ενώ Σάκχοφ, Σιζμάνσκι και Μάνταλος έχουν προλάβει να μπουν στον πίνακα με τις ασίστ.

Ο Ελληνας αρχηγός της ομάδας μάλιστα έχει μοιράσει δύο ασίστ στις δύο πρώτες αγωνιστικές και ίσως δέχεται άδικα την γκρίνια ορισμένης μερίδας φιλάθλων. Πιθανό σήμερα να βρει την ευκαιρία να βάλει το όνομά του και στον δίπλα πίνακα, εκείνον με τους σκόρερ. Πάνω από 3,5 φορές τα λεφτά μας επιστρέφει ποντάρισμα στο να καταφέρει να σκοράρει ο Μάνταλος σε οποιαδήποτε στιγμή της σημερινής αναμέτρησης με τη Λαμία. Ισως αξίζει περισσότερο η αναμονή, καθώς υπάρχει σενάριο να περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι. Αν μπει πριν το 70’ τότε και καλές πιθανότητες για γκολ θα έχει και καλή απόδοση στο Live στοίχημα.

Γενικότερα το ματς είναι στα μέτρα της ΑΕΚ, που με τους αυτοματισμούς που βγάζει και τον επιθετικό πλουραλισμό είναι αρκετά κοντά στο τρίποντο. Η Λαμία σπατάλησε πολλή ενέργεια στο ματς με τον Ολυμπιακό που προηγήθηκε, ενώ δεν αποκλείεται ο Γρηγορίου να προτιμήσει η ομάδα του να κρατήσει δυνάμεις για την Κυριακή, όταν έχει το σαφώς πιο βατό εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό.

Εν κατακλείδι, ο άσος της ΑΕΚ στο 1.30 μοιάζει μια λογική επιλογή, ενώ κάλλιστα μπορεί να ανέβει σε απόδοση 2.00 αν συνδυαστεί με το over. Ενα σκορ της τάξης του 3-0, 4-0 ή 2-1, δηλαδή νίκη της ΑΕΚ και τουλάχιστον τρία γκολ συνολικά στο παιχνίδι.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X