Τα χρήματα που βγάζει ένας ποδοσφαιριστής στη Serie D

Τα χρήματα που βγάζει ένας ποδοσφαιριστής στη Serie D
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, η Serie D, έκανε… σέντρα το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Για την ιστορία, στην τέταρτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου συμμετέχουν 172 ομάδες χωρισμένες σε εννέα ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια.

Με αφορμή την έναρξη της σεζόν στη Serie D, η ιστοσελίδα ”calcioefinanza.it” παρουσιάζει έγγραφο της NLD (της Lega Nazionale Dilettanti, δηλαδή της Εθνικής Ένωσης Ερασιτεχνών), με το οποίο γίνεται γνωστό πόσα χρήματα μπορεί να βγάλει ένας παίκτης στη συγκεκριμένη ερασιτεχνική κατηγορία.

Το νούμερο αν μη τι άλλο σε σχέση με όσα λαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές στην… Ελλάδα για παράδειγμα, προκαλεί αίσθηση.

Για τη σεζόν 2021/22, λοιπόν, η Εθνική Ένωση τονίζει ότι «οι συμφωνίες σχετικά με την επιστροφή εξόδων και αποζημιώσεων ταξιδιού δεν μπορούν να υπερβούν το ανώτατο όριο των 61,97 ευρώ ημερησίως, το πολύ 5 ημέρες τη εβδομάδα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Επιπλέον, «οι συμφωνίες σχετικά με την αγωνιστική δραστηριότητα που σχετίζονται με αγώνες πρωταθλήματος και το Κύπελλο Ιταλίας δεν μπορούν να προβλέπουν ποσά που υπερβαίνουν τα 77,47 ευρώ για κάθε συμμετοχή ως ανταμοιβή».

Και συνεχίζει: «Σε περίπτωση πληρωμής για ολόκληρη τη σεζόν, ωστόσο, οι συμφωνίες, που αφορούν την εκταμίευση ενός ετήσιου μικτού ποσού, δεν μπορούν να προβλέπουν ποσά που υπερβαίνουν τα 30.658,00 ευρώ»! Υπάρχουν παίκτες, δηλαδή, στην τέταρτη και ερασιτεχνική κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, που παίρνουν 30.000 ευρώ plus, συν το γεγονός ότι λαμβάνουν ξέχωρα τα… οδοιπορικά για τα ταξίδια με τις ομάδες τους.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X