Μπρούνο Αλβες: Παίρνει φανέλα βασικού στον Απόλλωνα στην «επέτειο» του πρώτου αγώνα του με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα! (ΦΩΤΟ)

Μπρούνο Αλβες: Παίρνει φανέλα βασικού στον Απόλλωνα στην «επέτειο» του πρώτου αγώνα του με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη ημέρα για τον Μπρούνο Άλβες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπρούνο Αλβες θα «γράψει» σήμερα την πρώτη του συμμετοχή με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και ακριβώς 17 χρόνια πριν τον είδαμε για «παρθενική» φορά σε ματς της Super League Interwetten.

Στο αρχικό σχήμα του Απόλλωνα Σμύρνης για το ματς με τον Βόλο βρίσκεται ο Μπρούνο Αλβες και ο διεθνής Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός θα ντεμπουτάρει με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Κατά μία σύμπτωση στις 19 Σεπτεμβρίου του 2004, ακριβώς 17 χρόνια πριν, είχε παίξει για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο τότε 1-1 της ΑΕΚ με το Αιγάλεω. Μέχρι τότε είχε ήδη αγωνιστεί 2 φορές με την Ενωση (με ΠΑΝΟ Μαλλίων στο Κύπελλο και Γκόριτσα στην Ευρώπη), όμως 19/9/2004 έκανε την πρώτη του συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία με τους «κιτρινόμαυρους» και 19/9/2021 θα κάνει κάτι ανάλογο και με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X