Τζούλια Νόβα για τον σάλο με την μπλούζα: «Δεν ήθελα να πω τίποτα, ούτε να περάσω κάποιο μήνυμα, απλά την έβαλα» (VIDEO)

Τζούλια Νόβα για τον σάλο με την μπλούζα: «Δεν ήθελα να πω τίποτα, ούτε να περάσω κάποιο μήνυμα, απλά την έβαλα» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μπλουζάκι που φόρεσε και προκάλεσε σάλο αλλά και στον γάμο και το μωρό της.

Μάλιστα αποκάλυψε πως πίστευε ότι θα μείνει γεροντοκόρη μετά τον χωρισμό της. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Την εγκυμοσύνη δεν την επιδιώξαμε, έτυχε σαν θαύμα, έγινε μια φορά. Οι πιθανότητες ήταν μηδαμινές. Ήταν γραφτό να γίνει, πήγαμε στον γιατρό, χτυπούσε η καρδούλα. Πάθαμε σοκ και οι δυο, ήμουν ήδη δυο και μηνών. Μέχρι πριν από ένα χρόνο δεν με φανταζόμουν μανούλα. Ήμουν και λίγο αρνητική επειδή έτσι είχα μεγαλώσει. Είχα ένα ψυχολογικό πολλών ετών, επειδή το άκουγα σαν καραμελίτσα, πως μόλις κάνω παιδί καταστρέφεται η ζωή μου και δεν ξαναπηγαίνω διακοπές. Αυτό ήταν το σκεπτικό του πρώην συντρόφου μου, όχι το δικό μου. Και ξαφνικά ο Μιχάλης μου λέει το ακριβώς αντίθετο. Ευτυχώς έχω έναν σύντροφο ο οποίος έχει όρεξη να ασχοληθεί με το μωράκι», ανέφερε αρχικά.

«Δεν ήξερα από την αρχή πως με τον σύντροφό μου θα κάνω παιδί, αν και διαισθανόμουν κάποια πράγματα, επειδή με τον συγκεκριμένο άνθρωπο συνδεόμαστε και κάπως μεταφυσικά… Η αλήθεια είναι πως εγώ πάντα έλεγα ότι μετά τον χωρισμό μου θα μείνω γεροντοκόρη. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρω κανέναν επειδή είμαι τρομερά δύσκολη σαν άνθρωπος…», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που ξέσπασαν μετά την ανάρτηση που έκανε φορώντας μπλούζα με το σήμα της Σοβιετικής Ένωσης.

«Δεν ήθελα να πω τίποτα, δεν ήθελα να περάσω κάποιο μήνυμα. Απλά έβαλα μια μπλούζα» υποστήριξε.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X