ΑΕΚ: Τι έκανε πέρυσι κόντρα στον ΟΦΗ -Με... ήρωα τον Σάκχοφ (VIDEO)

ΑΕΚ: Τι έκανε πέρυσι κόντρα στον ΟΦΗ -Με... ήρωα τον Σάκχοφ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Γέβγεν Σάκχοφ ήταν ο ήρωας των περσινών αγώνων της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (18:15, CS2, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ για την δεύτερη αγωνιστική της Super League και στόχος της είναι να το… πιάσει από εκεί που το άφησε με τον Ιωνικό και να γίνει καλύτερη.

Απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας στην πρεμιέρα, η ΑΕΚ μπορεί να επικράτησε 3-0, όμως οι φιλοξενούμενοι μέχρι να μείνουν με 10 παίκτες στο πρώτο μέρος, είχαν απειλήσει σημαντικά την εστία του Στάνκοβιτς.

Τι έκανε πέρυσι η ΑΕΚ με τον ΟΦΗ

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε, αλλά πέρυσι νίκησε τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας τον ΟΦΗ με τον Γεβγέν Σάκχοφ να είναι ο απρόσμενος ήρωας και στα δύο.

Στο πρώτο παιχνίδι, την 1η Νοεμβρίου 2020 η Ενωση υποδέχθηκε τους Κρητικούς στο παγωμένο ΟΑΚΑ επικρατώντας 2-1 με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6′ ο Στάρτζεον για να ισοφαρίσει στο 34ο λεπτό ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου. Το γκολ της νίκης ήρθε εν τέλει στο 74′ με ένα τρομερό πλασέ του Γεβγέν Σάκχοφ.

Στο παιχνίδι της Κρήτης,  με τον Χιμένεθ πλέον, η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 κάνοντας μια καλή εμφάνιση. Ο Ουκρανός χαφ άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά στο 43′, ενώ ο Τάνκοβιτς 71′ έγραψε το τελικό σκορ.

Δείτε τα δύο παιχνίδια:



LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X