ΟΦΗ: Αυτός είναι ο σημερινός αντίπαλος της ΑΕΚ -Το προφίλ του (VIDEO)

ΟΦΗ: Αυτός είναι ο σημερινός αντίπαλος της ΑΕΚ -Το προφίλ του (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 18:15 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 2η αγωνιστική της Super League και θέλει ένα ακόμα τρίποντο μετά το 3-0 επί του Ιωνικού.

Ποιος όμως είναι ο φετινός ΟΦΗ;

Το προφίλ του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ιδρύθηκε το 1925 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η ομάδα χρησιμοποιεί ως έδρα για τους εντός έδρας αγώνες της το Γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, χωρητικότητας 9.088 θεατών.

Κύριο στοιχείο του εμβλήματος του συλλόγου είναι η ασπίδα με την επιγραφή «ΟΦΗ» και χρώματα αυτού το μαύρο και το λευκό. Το 2016, με αφορμή τη σύσταση νέας ΠΑΕ, προστέθηκε το έτος ίδρυσης του συλλόγου «1925». Στις 7 Αυγούστου 2020, η διοίκηση του ΟΦΗ άλλαξε το έμβλημα της ομάδας αντικαθιστώντας το με έναν κύκλο. Το νέο έμβλημα του ΟΦΗ αποτελεί έκφραση ενότητας, δύναμης, αυθεντικότητας και υπερηφάνειας. Ένας τέλειος κύκλος, που συμβολίζει έναν ολόκληρο κόσμο, ένα νέο ποδοσφαιρικό ήθος, το όραμα των ανθρώπων του ΟΦΗ για την ομάδα και το νησί της Κρήτης. Ένας κύκλος που χωράει μέσα του τη μεγάλη κληρονομιά του ΟΦΗ, τις ακέραιες ποδοσφαιρικές του αξίες και τη σημαντική ιστορία της Κρήτης.


Ο στόχος

Οι Κρητικοί βρίσκονται σε ένα καθεστώς γενικής ανοικοδόμησης σε όλα τα επίπεδα και θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο να προχωρήσουμε σε πρόβλεψη. Την πρώτη τους σεζόν στην Super League βγήκαν στην Ευρώπη ενώ πέρυσι εξασφάλισαν στο… τσακ την παραμονή. Φέτος, στόχος τους είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παραμονή και κάτι παραπάνω.

Ο προπονητής

Ο Νίκος Νιόπλιας αντικατέστησε τον Γιώργο Σίμο στη μέση της περσινής χρονιάς, έβγαλε την ομάδα από τη δύσκολη θέση και εξασφάλισε την παραμονή. Η παρουσία του ΟΦΗ και τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία του έδωσε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες του συλλόγου με μεγάλη καριέρα στους Κρητικούς.


Ο αρχηγός

Ο Κώστας Γιαννούλης είναι από τους παλιότερους παίκτες του ΟΦΗ. Μπορεί να αγωνιστεί από αριστερό μπακ (που είναι η κανονική του θέση) ως και στόπερ καθώς διαθέτει την εμπειρία και τα αγωνιστικά προσόντα. Τον επόμενο Ιούνιο εκπνέει το συμβόλαιό του με τους Κρητικούς.

Το πάρε-δώσε

Ηρθαν: Λάμπρου (δανεικός ΠΑΟΚ), Καμάου (Γουέστερν Σίντνεϊ), Επασί (Λαμία), Τοράλ (Μπέρμιγχαμ), Φαν Ντάινεν (Τσβόλε), Πασαλίδης (Αστέρας Τρίπολης), Γκαγιέγος (Ατλέτικο Σαν Λουίς), Ντουρμισάι (Ολυμπιακός)

Εφυγαν: Βαφέας (Ιωνικός), Σουρνάκης (ελεύθερος), Σολίς (επέστρεψε στην Μπόκα Τζούνιορς), Βαζ (ελεύθερος), Μίγγος (ελεύθερος), Σακόρ (ελεύθερος), Γκαργκαλατζίδης (δανεικός στη Σούντουβα), Σμπώκος (δανεικός στην Κηφισιά), Σαρδινέρο (Περθ Γκλόρι), Στάρτζεον (Ράκοφ Τσεστόχοβα), Φερέιρα (δανεικός στην Κηφισιά) και Νοικοκυράκης (δανεικός στην Επισκοπή)


Το ρόστερ

Τερματοφύλακες: Ντεβίς Επασί, Μπόι Βάτερμαν, Δημήτρης Σωτηρίου, Βασίλης Σηφάκης

Αμυντικοί: Αμπντούλ Ραχμάν Ουές, Οδυσσέας Λυμπεράκης, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, Βαχίντ Σελίμοβιτς, Νίκος Μαρινάκης, Πραξιτέλης Βούρος, Απόστολος Διαμαντής, Κώστας Γιαννούλης, Νίκος Κοροβέσης

Μέσοι: Λάζαρος Λάμπρου, Χουάν Νέιρα, Αντίλ Ναμπί, Φελίπε Γκαγιέγος, Γιον Τοράλ, Πασχάλης Στάικος, Μιγκέλ Μεγιάδο, Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, Κώστας Μπαλογιάννης, Νίκος Χαλκιαδάκης

Επιθετικοί: Μάικ Φαν Ντάινεν, Μπρούς Καμάου, Φιορίν Ντουρμισάι, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Απόστολος Γιάννου, Φροίξος Γρίβας και Λουκ Καστάνιος.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X