Κομάν: Εκανε εγχείριση στην καρδιά -Επιστρέφει μέσα Οκτώβρη

Κομάν: Εκανε εγχείριση στην καρδιά -Επιστρέφει μέσα Οκτώβρη
Photo Credits: INTIME

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν έκανε επέμβαση για να «διορθώσει» το πρόβλημα αναπνοής που είχε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια εγχείριση καρδιάς φαντάζει πάντοτε σοβαρή. Στην περίπτωση του Κίνγκσλεϊ Κομάν, πάντως, ακούγεται πιο δραματική από ότι ήταν στην πραγματικότητα.

Αυτό υποστήριξε τουλάχιστον ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, στην σημερινή (17/09) συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης της Μπάγερν Μονάχου με την Μπόχουμ.

Όπου και αποκάλυψε το γεγονός, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, αναφορικά με τον Γάλλο εξτρέμ: «Για καρδιακή επέμβαση, ήταν μια μάλλον εύκολη διαδικασία, με ελεγχόμενο ρίσκο». Ο Κομάν είχε παραπονεθεί πρόσφατα για το ότι δεν μπορούσε πάντοτε να αναπνέει κανονικά, ενώ η όλη κατάσταση οδήγησε σε καρδιακή αρρυθμία, η οποία δεν υφίσταται πλέον μετά την επέμβαση που έκανε!

«Είναι καλά πλέον, παραπονιέται μόνο για ελάχιστους πόνους στο στήθος», πρόσθεσε ο Γερμανός τεχνικός για τον 25χρονο άσο.

Ο Κομάν αναμένεται να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα και θα επιστρέψει στις προπονήσεις των Βαυαρών σε μιάμιση με δύο εβδομάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X