Κατρακυλάει η απόδοση της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος-Από το 15.00 στο 6.00!

Κατρακυλάει η απόδοση της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος-Από το 15.00 στο 6.00!
Photo Credits: INTIME

Το μεταγραφικό ντεμαράζ και η ενίσχυση της ΑΕΚ... επηρέασε και τις στοιχηματικές εταιρίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ γνώρισε έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Ευρώπη τον Ιούλιο και σε συνδυασμό με την κάκιστη περσινή σεζόν, όλες οι προβλέψεις για τη φετινή χρονιά ήταν δυσοίωνες.

Ωστόσο, μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες, το κλίμα έχει αλλάξει εντελώς, έπειτα από το εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ της ΑΕΚ. Η Ενωση έκανε συνολικά 14 μεταγραφές, αποκτώντας κυρίως παίκτες για το αρχικό σχήμα.

Με τον ερχομό των Τσούμπερ, Αμραμπατ, Γέφτιτς, η ΑΕΚ απέκτησε ποιότητα και εμπειρία στη μεσοεπιθετική της γραμμή και αυτό έγινε ξεκάθαρο από το πρώτο ματς της Super League με τον Ιωνικό.

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί και μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών.

Στις αρχές Αυγούστου, η ΑΕΚ προσφέρονταν στη Stoiximan τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου σε απόδοση 15,00. Τώρα, δίνεται δεύτερο μαζί με τον ΠΑΟΚ στο 6,50 και το πιθανότερο είναι πως η ψαλίδα από το πρώτο φαβορί, τον Ολυμπιακό (1,40) θα κλείσει ακόμη περισσότερο τις επόμενες αγωνιστικές.

Ιδια εικόνα και στη Νοvibet, με την ΑΕΚ να έχει πέσει στο 6.00 για την κατάκτηση του τίτλου. Στο Pamestoixima η Ενωση παραμένει τρίτο φαβορί με απόδοση στο 6.50, αλλά μοιάζει δεδομένο ότι θα πέσει κι εκεί.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X