Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο-Ελληνες πολιτογραφούνται η μητέρα του και ο μικρότερος αδελφός του

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο-Ελληνες πολιτογραφούνται η μητέρα του και ο μικρότερος αδελφός του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ελληνική υπηκοότητα απέκτησαν η μητέρα και ο μικρότερος αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στην τελετή ορκωμοσίας που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου το παρών έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Έλληνες πολιτογραφήθηκαν  τιμητικά   η Βερόνικα Νκεμ Αντετοκούνμπο και ο Εμέκα Αντετοκούνμπο.

Σημειώνεται πως το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, με ημερομηνία (9/9) ανακοίνωσε την πολιτογράφηση ως Ελλήνων πολιτών της Βερόνικα Αντετοκούνμπο και του βενιαμίν της οικογένειας, Άλεξ.  Ήδη ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχουν αποκτήσει τα δικά τους διαβατήρια, τα προηγούμενα χρόνια. Και οι τρεις τους γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, πήγαν σχολείο στην Ελλάδα και τιμούν τα ελληνικά χρώματα στο εξωτερικό. Άλλωστε ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έγιναν οι πρώτοι Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν σε τελικό NBA και στο τέλος έγιναν πρωταθλητές.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X