Ηλιόπουλος: «Η μη διαγραφή Μπογδάνου αναδεικνύει τον ακροδεξιό κατήφορο της ΝΔ» (VIDEO)

Ηλιόπουλος: «Η μη διαγραφή Μπογδάνου αναδεικνύει τον ακροδεξιό κατήφορο της ΝΔ» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ο πρωθυπουργός ανέβηκε στη ΔΕΘ προσπαθώντας να απαντήσει στην κατάρρευση της ΝΔ στη νεολαία, στήνοντας στην πρώτη γραμμή ΟΝΝΕΔίτες, δίνοντας δωρεάν data και ανακοινώνοντας ένα αστείο πρόγραμμα για την ανεργία των νέων -που τελικά είναι 100 ευρώ το μήνα για έξι μήνες», υποστήριξε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι», Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., συνέχισε: «Στο μυαλό του Κ. Μητσοτάκη τόσο αξιολογείται η αξιοπρέπεια των νέων ανθρώπων -λίγα data και 100 ευρώ. Πολύ σύντομα θα καταλάβει ότι για τους πολίτες δεν είναι έτσι”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Όπως υπενθύμισε “επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο ΟΑΕΔ είχε προγράμματα που έδιναν επιχορήγηση μέχρι 500 ευρώ για 12 μήνες για τους νέους”, συμπληρώνοντας και “τα προγράμματα για 5.500 νέους επιστήμονες που απασχολήθηκαν στον δημόσιο τομέα με μισθό της τάξης των 1.000 ευρώ».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X