Ουγκάλντε στο enwsi.gr: «Να κερδίσουμε όλους τους τίτλους-Χαρούμενος που επέστρεψα»

Ουγκάλντε στο enwsi.gr: «Να κερδίσουμε όλους τους τίτλους-Χαρούμενος που επέστρεψα»
Photo Credits: INTIME

Ο Ισπανός μίλησε στο enwsi.gr για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από ένα χρόνο απουσίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κρίστιαν Ουγκάλντε αποτελεί την κορυφαία μεταγραφή στην ιστορία του τμήματος χάντμπολ ωστόσο πέρυσι ο τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να δείξει την τεράστια κλάση του. Ο Ισπανός έχει επιστρέψει πλέον δυναμικά και ανυπομονεί για να μπει στο γήπεδο και να βοηθήσει την ΑΕΚ να πετύχει τους φετινούς στόχους.

Η επιστροφή του αποτελεί σαν μια νέα μεταγραφή για την ΑΕΚ που στηρίζει πολλά στην εμπειρία και την ποιότητα του Ουγκάλντε τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Ο ίδιος μιλώντας στο enwsi.gr δήλωσε πανέτοιμος για να αγωνιστεί και τόνισε πως είναι σημαντικό για το ελληνικό πρωτάθλημα να υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες: «Νιώθω πολύ καλά. Ποτέ δεν είχα τόσο σοβαρό τραυματισμό. Ποτέ δεν ήμουν πάνω από ένα μήνα εκτός. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω επιστρέψει. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τα επίσημα παιχνίδια. Έχω αγωνιστεί σε φιλικά αλλά σίγουρα τα επίσημα είναι διαφορετικά. Θα είναι μια ξεχωριστή σεζόν και εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Όσο για το πως έζησε τη περσινή σεζόν βλέποντας την ομάδα να κατακτά τίτλους σχολίασε: «Ήμουν πολύ χαρούμενος να βλέπω όλη την ομάδα να κατακτά τίτλους. Ήταν δύσκολο να τους βλέπω έξω από το γήπεδο αλλά ασφαλώς ήμουν κοντά τους σε όλη αυτή την πορεία και να τους βοηθήσω σε όλες τις καταστάσεις.

Εύχομαι να κερδίσουμε όλους τους τίτλους. Το πρωτάθλημα θα είναι πιο ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει, ο Διομήδης έχει καλούς παίκτες, ο ΠΑΟΚ παραμένει δυνατός. Θα είναι πολύ καλό για το πρωτάθλημα και για την Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X