Το… παίρνει στο Λονδίνο

Το… παίρνει στο Λονδίνο

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αναμετρήσεων από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου (22:00): Έχει ξεκινήσει καλά την μετά Μέσι εποχή, όπου στο πρωτάθλημα μετράει δύο νίκες και μια ισοπαλία. Στο πιο πρόσφατο που έδωσε στο τέλος Αυγούστου απέναντι στη Χετάφε, επιβλήθηκε εντός έδρας με 2-1. Ο Ντεπάι έχει προσαρμοστεί στους «μπλαουγκράνα» και ήδη δείχνει ότι μπορεί να ηγηθεί της ομάδας, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει στην ομάδα ο Μέσι, ενώ αποτελεί παρελθόν και ο Γκριεζμάν, που επέστρεψε στην Ατλέτικο την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Δεν είχε υποχρεώσεις στην επανέναρξη μετά την διακοπή για Εθνικές, καθώς είχε πολλούς παίκτες στη Λατινική Αμερική σε υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους, όπως και η Σεβίλλη που ήταν αντίπαλος της. Έτσι με αίτημα τους από κοινού στην Ομοσπονδία, όπως και οι Βιγιαρεάλ, Αλαβές, έκαναν αίτημα για αναβολή των αγώνων τους και έγινε δεκτό. Προετοιμάζεται αποκλειστικά για τη μεγάλη μάχη με την Μπάγερν, αλλά δεν θα έχει τον Μπρέθγουεϊτ στην σύνθεση της, καθώς χτύπησε σοβαρά στο γόνατο και θα επιστρέψει το 2022. Σταθερά τα υπόλοιπα προβλήματα για τον Κούμαν.

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου (22:00): Είναι σε τρομερή κατάσταση, δεν την επηρέασε η διακοπή καθόλου και στην επανέναρξη επικράτησε με 4-1 της Λειψίας εκτός έδρας. Προηγήθηκε με πέναλτι του Λεβαντόφσκι στο 12′, είχε τον έλεγχο του αγώνα και απειλούσε με δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 54′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, για να δεχθεί την μείωση λίγα λεπτά αργότερα, δίχως να ανησυχήσει πάντως. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις. Μετράει πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει ότι έχει βρει ήδη πατήματα για να είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο εξτρέμ Γκνάμπρι είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τους «μπλαουγκράνα», καθώς αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Λειψία.

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου (22:00): Αναμένεται να γίνει μεγάλο ματς, με τις δύο ομάδες να είναι σε καλή κατάσταση. Έχει προβάδισμα η Μπάγερν, αλλά το διπλό δεν αξίζει σε τέτοιες τιμές. Θα πάμε στα γκολ, τα οποία έχουν εύκολα αμφότερες, καθώς σκοράρουν με άνεση, αλλά δέχονται και γκολ. Πάμε στοίχημα με το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 1.75 (Pamestoixima).

Τσέλσι-Ζενίτ (22:00): Επιστροφή με μεγαλύτερες δυσκολίες για την Τσέλσι από αυτές που δείχνει το τελικό 3-0 κόντρα στην Άστον Βίλα. Οι μπλε είχαν στιγμές στο ματς όπου έδειξαν αρκετά χαλαροί, ωστόσο, το σημαντικό είναι πως η δουλειά έγινε. Μεσοεπιθετικά το κόλπο με τον Λουκάκου βγαίνει στην ομάδα του Τούχελ, που πλέον δείχνει να έχει το εύκολο γκολ. Στους ίδιους ρυθμούς θα επιχειρήσει να κινηθεί και στην πρεμιέρα του Champions League, προκειμένου να κάνει από νωρίς βήμα πρόκρισης αλλά και πρωτιάς στον όμιλο. Από τον Τούχελ δεν περιμένουμε ιδιαίτερες αλλαγές. Μάουντ, Χάβερτς και Λουκάκου θα είναι στην τριάδα μπροστά, ενώ θέση από πίσω τους διεκδικεί ο Σαούλ.

Τσέλσι-Ζενίτ (22:00): Έκλεισε με νίκη στο ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ (1-0) και επέστρεψε με νέο τρίποντο κόντρα στην Άχματ Γκρόζνι (3-1). Η Ζενίτ σιγά σιγά δείχνει να βρίσκει ρυθμό την στιγμή που εκτός από την κορυφή που διατηρεί στη Ρωσία θέλει να ξεκινήσει και την προσπάθειά της στους ομίλους. Ο Σέμακ αυτό το πρώτο διάστημα της χρονιάς βαδίζει σε σέιφ μονοπάτια στοχεύοντας πρώτα στο αποτέλεσμα, όμως σταδιακά το παιχνίδι της ομάδας γίνεται και αρκετά πιο ωραίο. Στην Αγγλία καλείται να τα βγάλει πέρα στην πρώτη της πολύ δύσκολη αποστολή και έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα επιχειρήσει σε πρώτη φάση να προσεγγίσει το ματς.

Τσέλσι-Ζενίτ (22:00): Την Τσέλσι δεν θα ήθελε κανείς να την αντιμετωπίσει σε αυτή τη φάση της σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για την σταθερή αλλά με ταβάνι Ζενίτ, που πιστεύω πως δεν θα την γλιτώσει στο Λονδίνο. Βέβαια επειδή οι αποδόσεις είναι φουλ χαμηλά εμείς θα επιχειρήσουμε να ανεβάσουμε αρκετά το ρίσκο στοχεύοντας στα “κενά” διαστήματα που εμφανίζουν οι μπλε. Με την Ζενίτ να διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά οι πιθανότητα να βρει ένα γκολ είναι υπαρκτή. Πάμε στοίχημα με το Combo Bet 1 & GG στο δελεαστικό 3.60 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X