ΑΕΚ: Ανοιχτό για παράταση στη διάθεση διαρκείας λόγω ζήτησης!

ΑΕΚ: Ανοιχτό για παράταση στη διάθεση διαρκείας λόγω ζήτησης!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να παρατείνει την διάθεση των διαρκείας καθώς η ζήτηση είναι συνεχής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ πιθανό θεωρείται η ΑΕΚ να προχωρήσει σε εκ νέου παράταση στη διάθεση διαρκείας λόγω της πολύ αυξημένης ζήτησης των τελευταίων ημερών.

Οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις και το ντεμαράζ της Ενωσης έχουν φέρει ενθουσιασμό στον κόσμο κι αυτό αποτυπώνεται από τη ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας.

Η ΑΕΚ, θυμίζουμε πως έχει ξεπεράσει προ πολλού το… φράγμα των 12.000 καρτών και όσο περνούν οι μέρες για την πρεμιέρα, υπάρχει τεράστια… αναζωπύρωση, καθώς μόνο σήμερα έφυγαν 380 διαρκείας, με τον συνολικό αριθμό εισιτηρίων διαρκείας που έχουν διατεθεί να ανέρχεται σε 12.700.

Τις επόμενες δύο ημέρες δεν θα υπάρχει πώληση λόγω Σαββατοκύριακου και θυμίζουμε πως η καταληκτική ημερομηνία είναι η 17η του Σεπτεμβρίου. Ωστόσο υπάρχουν σκέψεις στην ΠΑΕ, λόγω της πολύ αυξημένης ζήτησης να παραταθεί εκ νέου η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Γίνεται πλέον αντιληπτό πως με το ανώτατο όριο προσέλευσης στο ΟΑΚΑ να είναι στις 25.000, η αυξητική τάση στη ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας θα περιορίσει αρκετά την έκδοση απλών εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X